Suntago Wodny Świat to największy zadaszony park wodny w Europie. Zlokalizowany jest w miejscowości Wręcza, w gminie Mszczonów, 40 minut od Warszawy - pomiędzy autostradą A2 i droga ekspresową S8. Suntago Wodny Świat oraz osiedle domów modułowych Suntago Village to pierwszy etap projektu Park of Poland. Suntago Village to nowoczesne osiedle 92 domków zaprojektowanych z myślą o gościach odwiedzających największy zadaszony park wodny w Europie – Suntago.
Kuchnia to Twoje naturalne otoczenie, w którym czujesz się najlepiej? Czystość i porządek w kuchni ma dla Ciebie znaczenie? A może właśnie dołączyłeś do grona absolwentów szkoły o profilu gastronomicznym? Jeśli przygotowywanie posiłków to Twoje ulubione zajęcie i chcesz rozwijać się jako Kucharz, to jest to praca dla Ciebie.
Masz do wyboru pracę w restauracji z kuchnią polską, amerykańską lub włoską !
Dołącz do zespołu największego parku rozrywki w tej części Europy – Park of Poland.
Połącz pasję i pracę w jedno!
Poszukujemy
- Pracę pod palmami
- Przyjazną atmosferę tworzoną przez tak samo pozytywnych ludzi jak TY
- Szorty i klapki przez cały rok
- Zazdrość przyjaciół oraz wszystkich Twoich znajomych
W wyjątkowym miejscu pracy jakim jest wodny park rozrywki Suntago Wodny Świat - w otoczeniu ponad 700 palm sprowadzonych z Florydy, Malezji i Kostaryki, gwarantujemy naszym pracownikom klimat tropikalnych wakacji i pracę w zgranym zespole świetnych ludzi.
- atrakcyjne warunki zatrudnienia w najnowszym i największym wodnym parku w tej części Europy
- bezpieczne i nowoczesne narzędzia pracy
możliwość rozwoju i awansu wewnątrz struktury - podnoszenie kwalifikacji oraz wymianę doświadczeń
- pakiet szkoleń szytych na miarę oraz indywidualne podejście do każdego pracownika
- uczestnictwo w licznych targach, konferencjach, spotkaniach integracyjnych
- pakiet benefitów: promocyjne wejściówki do parku, specjalne ceny pracownicze na posiłki w restauracjach znajdujących się na terenie obiektu, nowoczesne wyposażenie stanowiska pracy, odzież służbową, bezpłatny transport do pracy z Warszawy i z Żyrardowa
Oferujemy doskonałą atmosferę pracy, w miejscu gdzie słońce świeci 365 dni w roku! Dołączając do nas będziesz mieć realny wpływ na kluczowy element, jakim jest w kreowanie pozytywnych doświadczeń gości korzystających z usług gastronomicznych w wodnym park rozrywki Suntago Wodny Świat.
- zapewnienie i utrzymanie najwyższych standardów sanitarnych oraz HACPP w zakresie przygotowywania posiłków dla restauracji i barów na terenie parku Suntago
- przygotowywanie posiłków tj. : steki, pasty, pizza, sałatki, kanapki, desery i inne
- dbałość o jakość, świeżość i prezentację przygotowywanych dań
- współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów
- utrzymywanie czystości w miejscu pracy zgodnie z wysokimi standardami firmy i innym przepisami w tym zakresie
- zapobieganie marnotrawstwu żywności i napojów
- zapewnienie przyjaznej atmosfery oraz bezpiecznych i higienicznych warunków, zgodnych z obowiązującym wymogami sanitarnymi, które zachęcą gości do przebywania w strefie gastronomicznej, umilą spożywanie posiłków, a także będą sprzyjały do ponownego skorzystania z usług parku wodnego Suntago
- wspieranie współpracowników i przełożonych w budowaniu wspaniałej atmosfery sprzyjającej dobrej, bezpiecznej zabawie gości parku
- dbanie o wizerunek swojego miejsca pracy poprzez dbałość o czystość i wysokie standardy obsługi
- uczestniczenie w eventach organizowanych przez Park of Poland
zapewnienie usług na najwyższym poziomie - współpraca z innymi członkami Park of Poland, oparta na uprzejmości, przyjaznych relacjach i otwartej komunikacji
- doświadczenie zawodowe na równorzędnym stanowisku pracy
- mile widziane osoby z wykształceniem gastronomicznym
- praktycznej znajomości przepisów HACCP i przepisów sanitarnych
- mile widziane doświadczenie w zarządzaniu zespołem młodszych kucharzy i pomocy kuchennej
- szczególnej dbałości o higienę oraz czystość w miejscu pracy
- stosowania się do wewnętrznych procedur w zakresie standardów przygotowywania, przechowywania i wydawania posiłków oraz procedur bezpieczeństwa, zastosowanych w związku z obowiązującym reżimem sanitarnym
- gotowości do pracy w systemie zmianowym, w tym w weekendy i święta
- entuzjastycznego nastawienia i wysokiej kultury osobistej
- umiejętności pracy w zespole
- komunikatywnej znajomości języka polskiego
- sumiennego i odpowiedzialnego podejścia do powierzonych zadań i obowiązków
- aktualnego zaświadczenia do celów sanitarno-epidemiologicznych