Kucharz / Kucharka

Sofitel Grand Sopot
Sopot, ul. Powstańców Warszawy 12/14
pracownik fizyczny
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
4 dni temu
Kucharz / Kucharka

SOFITEL GRAND SOPOT

Ul. Powstańców Warszawy 12/14

81-718 Sopot


WSTĘP:
Poznaj miejsce, w którym możesz być sobą i robić to, co kochasz. Dołącz do naszej hotelowej społeczności, a my pomożemy Ci odkryć Twój prawdziwy potencjał. Będziesz częścią zespołu, w którym doceniamy wkład każdego. Damy Ci także przestrzeń do wnoszenia pomysłów, które podniosą jakość naszych usług, tworząc spersonalizowane doświadczenia dla gości. Pomóż im poczuć się wyjątkowo,
a my zrobimy to samo dla Ciebie.
 
TWOJA MISJA:
Twoim celem będzie tworzenie niezapomnianych doznań kulinarnych, które staną się integralną częścią wyjątkowego pobytu naszych gości. Dążymy do perfekcji w każdym detalu, od staranności przy wyborze składników po precyzyjne przygotowanie dań. Dołączając do naszej luksusowej marki, będziesz mieć okazję do ciągłego rozwoju, wnosząc swoją pasję i kreatywność. Współpraca, zaangażowanie i dbałość o najwyższe standardy to fundamenty, na których budujemy naszą gastronomiczną ofertę, by zapewnić gościom niezapomniane chwile przy stole.
TWÓJ ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
  • przygotowywanie dań zgodnie z najwyższymi standardami jakości i recepturami, zapewniając ich doskonały smak i estetykę,
  • współpraca z zespołem kuchni w celu sprawnej realizacji zamówień oraz utrzymania wysokiej jakości usług,
  • dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP),
  • utrzymywanie odpowiedniego stanu zapasów produktów spożywczych oraz zgłaszanie potrzeby ich uzupełnienia,
  • współpraca z innymi działami hotelu w celu zapewnienia kompleksowej obsługi gości, w tym organizacja bankietów, eventów i specjalnych zamówień,
  • reagowanie na indywidualne prośby gości dotyczące diety, preferencji kulinarnych i alergii pokarmowych.
  • przestrzeganie harmonogramu pracy oraz dyspozycyjności, w tym pracy zmianowej, zgodnie z wymaganiami hotelu.
NASZE OCZEKIWANIA:
  • pasja do gotowania i chęć rozwoju zawodowego w prestiżowym i legendarnym Grand Hotelu,
  • doświadczenie na stanowisku kucharza (przynajmniej 2 lata),
  • umiejętność współpracy z innymi, otwartość na sugestie i dążenie do wspólnego celu,
  • łatwość w nawiązywaniu kontaktów i otwartość na gościa oraz jego potrzeby,
  • dyspozycyjność oraz gotowość do pracy zmianowej,
  • znajomość języka polskiego w stopniu umożliwiającym efektywną komunikację w zespole.
  • uprawnienia do pracy na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, odpowiednie do charakteru stanowiska.
CO OFERUJEMY:
  • przyjazną atmosferę pracy w pełnym pozytywnej energii i zgranym zespole,
  • będziemy Cię wspierać w rozwoju poprzez szkolenia i projekty kulinarne,
  • oferujemy długofalową współpracę opartą na szacunku i zaufaniu oraz stabilne warunki zatrudnienia,
  • będziesz poszerzać swoją wiedzę u boku wyjątkowych talentów i prawdziwych pasjonatów kulinarnych i nie tylko
  • premie półroczne, dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne,
  • możesz zostać pracownikiem miesiąca i otrzymać nagrodę finansową
  • posiłki pracownicze,
  • zapraszamy do udziału w wydarzeniach, które organizujemy dla naszych zespołów oraz w imprezach pracowniczych,
  • ubezpieczenie grupowe,
  • prywatną opiekę medyczną w Medicover i kartę Multisport
  • program poleceń pracowniczych – jeśli zatrudnimy kogoś, kogo polecisz, wynagrodzimy Ci to finansowo,
  • karty zniżkowe na pobyty w hotelach sieci na całym świecie
Dlaczego warto pracować z nami?
Accor to światowy lider hotelarstwa z ponad 5100 hotelami w 110 krajach pod 39 markami w segmentach Lux, Premium, Midscale & Eco. Na pewno znasz takie marki jak: ibis, Novotel, Mercure, Sofitel.

Co nas wyróżnia? Możesz znaleźć pracę i markę, które najbardziej pasują do Twojej osobowości. Jesteśmy otwarci i witamy Cię takim, jakim jesteś. Wspieramy rozwój i naukę każdego dnia, dbając o to, aby praca nadawała cel Twojemu życiu, tak abyś w trakcie swojej podróży z nami mógł odkrywać nieograniczone możliwości Accor.

Dołączając do hoteli Accor, każdy rozdział Twojej historii może zostać napisany przez Ciebie, a my razem możemy kreować gościnność jutra. Odkryj życie, które czeka na ciebie w Accor - APLIKUJ!

Do what you love. Care for the world. ​ Dare to challenge the status quo! ​
#BELIMITLESS
Aplikuj szybko
?  Co oznacza „Aplikuj szybko”?
„Aplikuj szybko” oznacza, że jednym kliknięciem zaaplikujesz na ogłoszenie. Pracodawca otrzyma CV użyte przez Ciebie przy wcześniejszym aplikowaniu lub ostatni dodany przez Ciebie plik w Moje CV. Aby skorzystać z funkcji “Aplikuj szybko” musisz być zalogowany.
 

Poznaj

Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA

Hotel Warszawianka w Jachrance to nowoczesny hotel pod Warszawą oraz rozległy kompleks konferencyjny z atrakcyjnymi terenami i zapleczem rekreacyjnym.

Podobne oferty

  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdynia Centrum   Gdynia    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    10 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Cukiernik / Pomocnik Cukiernika

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   4 700 - 6 300 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    13 godz.
    Zakres obowiązków: Wsparcie zespołu cukierników w przygotowywaniu produktów. Pomoc w obróbce składników, przygotowywaniu ciast, wypieków oraz innych produktów cukierniczych. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz dbanie o czystość na cukierni. Dbałość o przestrzeganie...
  • Pracownik Gastronomii

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   5 500 zł brutto/mies.
    4 dni
    Zakres obowiązków: Kontrola dokumentów od dostawców. Kontrola jakości sporządzanych potraw. Nadzór nad wydawaniem posiłków. Zmywanie naczyń oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy. Obsługa klienta, roznoszenie posiłków. Przestrzeganie zasad HACCP. Oczekujemy: Aktualnych badań...
  • Kucharz Winestone (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń! Co chcielibyśmy, abyś wniósł/ wniosła do zespołu Masz wykształcenie...
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
  • Pomocnik Kuchenny

    KMM Gastronomia sp. z o.o.   Swadzim    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   4 700 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Obowiązki: Przygotowanie posiłków (dania główne, przekąski, sałatki). Obsługa bufetu. Utrzymanie czystości w kuchni. Transport posiłków w termoboxach.
  • Szef Kuchni TRIBE Table

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    16 godz.
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    18 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    18 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kebab master

    Praca.pl   Łódź    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    18 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.