Kierownik Zmiany Gastronomii / F&B Supervisor
Miejsce pracy: Kraków
Zakres obowiązków:
- Zarządzanie obsługą Restauracji zgodnie ze standardami
- Zarządzanie podległym zespołem pracowników na swojej zmianie
- Dbanie o najwyższą jakość serwisu oraz zadowolenie Gości
- Znajomość procedur i standardów
Wymagania:
- Doświadczenie na podobnym, kierowniczym stanowisku w Hotelu sieciowym lub dużej Restauracji / Cateringu
- Umiejętność zarządzania zespołem
- Umiejętność pracy w zespole
- Wysoka kultura osobista
- Motywacja do pracy i rozwoju
- Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym
- Znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
Mile widziane:
- Doświadczenie w Hotelu
- Doświadczenie w Cateringu
- Znajomość systemu Micros
Oferujemy:
- Wyjątkową atmosferę pracy w prestiżowym 4* hotelu marki Hilton w Krakowie
- Wsparcie kierownictwa oraz rozwój
- Możliwość budowania ścieżki kariery w dynamicznie rozwijającej się sieci hotelarskiej
- Prywatna opieka medyczna
- Zniżki w hotelach Hilton na całym świecie