Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca Kierownika Gastronomii w Restauracji Hotelowej

    Klient portalu Praca.pl   Kraków    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    9 godz.
    Koordynacja pracy: Zapewnienie sprawnego funkcjonowania obu restauracji zgodnie z ustalonymi standardami obsługi. Zarządzanie zespołem: Prowadzenie szkoleń, motywowanie pracowników i wspólna realizacja celów. Kontrola zasobów: Przeprowadzanie inwentaryzacji, prowadzenie dokumentacji...
  • Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​ Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​ Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej​ Dbanie o...
  • Kierownik Restauracji

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami; Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji; Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację; Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 000 zł brutto/mies.
    6 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zakres obowiązków: Koordynowanie procesu przetwarzania owoców z zachowaniem najwyższych standardów jakości; Wdrażanie innowacyjnych technologii oraz optymalizacja procedur produkcyjnych; Monitorowanie jakości surowców i produktów końcowych, w tym ich pielęgnacja i kontrola; Efektywna...
  • Analityk Technologiczny Żywności

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    9 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie raportów dotyczących wydajności produkcji mięsa. Analiza danych z uboju i rozbiórki oraz porównywanie kalkulacji asortymentów. Współpraca z różnymi działami firmy w celu efektywnej realizacji zadań.
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Kołbaskowo    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Samodzielne zarządzanie restauracją pracowniczą. Zarządzanie zespołem, w tym rekrutacja i kontrola czasu pracy. Nadzorowanie produkcji i obsługi klienta. Kontrola kosztów, rozliczeń, dostaw i stanów magazynowych. Dążenie do zwiększenia rentowności. Raportowanie wyników i utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    Klient portalu Praca.pl   Błędów    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Koordynowanie procesów przetwarzania owoców, zapewniając najwyższą jakość produktów. Implementacja nowatorskich technologii i optymalizacja istniejących procedur produkcyjnych. Ciągłe monitorowanie i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych. Efektywna współpraca z działy...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Małopolskie Kraków Kierownik ds. Gastronomii Kraków
Kierownik Zmiany Gastronomii / F&B Supervisor

Kierownik Zmiany Gastronomii / F&B Supervisor

Unirest Hotele Sp. z o.o.
Kraków
kierownik/koordynator / menedżer
pełny etat
umowa o pracę / kontrakt B2B
praca stacjonarna
809 dni temu
Kierownik Zmiany Gastronomii / F&B Supervisor
Miejsce pracy: Kraków
Zakres obowiązków:
  • Zarządzanie obsługą Restauracji zgodnie ze standardami
  • Zarządzanie podległym zespołem pracowników na swojej zmianie
  • Dbanie o najwyższą jakość serwisu oraz zadowolenie Gości
  • Znajomość procedur i standardów
Wymagania:
  • Doświadczenie na podobnym, kierowniczym stanowisku w Hotelu sieciowym lub dużej Restauracji / Cateringu
  • Umiejętność zarządzania zespołem
  • Umiejętność pracy w zespole
  • Wysoka kultura osobista
  • Motywacja do pracy i rozwoju
  • Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym
  • Znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację
Mile widziane:
  • Doświadczenie w Hotelu
  • Doświadczenie w Cateringu
  • Znajomość systemu Micros
Oferujemy:
  • Wyjątkową atmosferę pracy w prestiżowym 4* hotelu marki Hilton w Krakowie
  • Wsparcie kierownictwa oraz rozwój
  • Możliwość budowania ścieżki kariery w dynamicznie rozwijającej się sieci hotelarskiej
  • Prywatna opieka medyczna
  • Zniżki w hotelach Hilton na całym świecie
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Chcesz otrzymywać podobne oferty pracy na e-mail?

 

Podobne oferty

  • Zastępca Kierownika Gastronomii w Restauracji Hotelowej

    Klient portalu Praca.pl   Kraków    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    9 godz.
    Koordynacja pracy: Zapewnienie sprawnego funkcjonowania obu restauracji zgodnie z ustalonymi standardami obsługi. Zarządzanie zespołem: Prowadzenie szkoleń, motywowanie pracowników i wspólna realizacja celów. Kontrola zasobów: Przeprowadzanie inwentaryzacji, prowadzenie dokumentacji...
  • Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​ Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​ Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej​ Dbanie o...
  • Kierownik Restauracji

    Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA   Jachranka    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Obowiązki: Nadzór nad obsługą grup i Gości indywidualnych oraz planowanymi rezerwacjami; Sporządzanie raportów, funkcji, nadzór nad pracą recepcji; Osiąganie celów poprzez efektywne planowanie, ustalanie celów sprzedażowych i ich realizację; Koordynacja zespołu i nadzór nad grafikami pracy
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   7 000 zł brutto/mies.
    6 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zakres obowiązków: Koordynowanie procesu przetwarzania owoców z zachowaniem najwyższych standardów jakości; Wdrażanie innowacyjnych technologii oraz optymalizacja procedur produkcyjnych; Monitorowanie jakości surowców i produktów końcowych, w tym ich pielęgnacja i kontrola; Efektywna...
  • Analityk Technologiczny Żywności

    Praca.pl Sp. z o.o.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    9 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie raportów dotyczących wydajności produkcji mięsa. Analiza danych z uboju i rozbiórki oraz porównywanie kalkulacji asortymentów. Współpraca z różnymi działami firmy w celu efektywnej realizacji zadań.
  • Kierownik Restauracji

    Klient portalu Praca.pl   Kołbaskowo    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Samodzielne zarządzanie restauracją pracowniczą. Zarządzanie zespołem, w tym rekrutacja i kontrola czasu pracy. Nadzorowanie produkcji i obsługi klienta. Kontrola kosztów, rozliczeń, dostaw i stanów magazynowych. Dążenie do zwiększenia rentowności. Raportowanie wyników i utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    Klient portalu Praca.pl   Błędów    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Koordynowanie procesów przetwarzania owoców, zapewniając najwyższą jakość produktów. Implementacja nowatorskich technologii i optymalizacja istniejących procedur produkcyjnych. Ciągłe monitorowanie i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych. Efektywna współpraca z działy...
Zgoda na Pliki Cookies

Wykorzystujemy Pliki Cookies w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania Serwisu. Stosujemy Pliki Cookies w celach statystycznych i marketingowych, w szczególności w zakresie dopasowania treści reklamowych do Twoich preferencji.

Każda wyrażona zgoda może być przez Ciebie wycofana w dowolnym momencie. Więcej informacji dotyczących plików Cookies oraz przetwarzania danych osobowych w plikach Cookies znajduje się w naszej Polityce Prywatności.

Administratorem Serwisu i Twoich danych osobowych jest „Praca.pl” spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, ul. Bolesława Prusa 2, 00-493 Warszawa, KRS 0000290935, NIP 7010095135, REGON: 141169379