Kierownik Restauracji
Miejsce pracy: Ruda Śląska
Nr ref.: 09/2022/MR/AM
Główne zadania:
- dbanie o zapewnienie wysokiej jakości usług świadczonych przez obiekt,
- nadzorowanie zespołu i zapewnianie serwisu zgodnego ze standardami marki,
- dbanie o pozytywny wizerunek restauracji,
- udział w organizacji i obsłudze imprez, eventów, wydarzeń,
- szkolenie i rozwijanie zespołu,
- współtworzenie budżetu restauracji i kontrola nad jego realizacją,
- analiza potrzeb gości lokalu,
- analiza trendów rynkowych oraz lokalnej konkurencji,
- zapewnienie terminowych rozliczeń finansowych, sporządzanie raportów,
- dbanie o przestrzeganie przepisów.
Wymagania:
- doświadczenie na podobnym stanowisku,
- znajomość zagadnień ekonomicznych i prawnych z zakresu działania restauracji,
- umiejętności kierownicze i organizacyjne,
- nawiązywanie i podtrzymywanie dobrych relacje z gośćmi,
- duch pracy zespołowej,
- decyzyjność i umiejętność rozwiązywania problemów,
- wysoka kultura osobista,
- prawa jazdy kat. „B”.
Korzyści:
- stabilne zatrudnienie,
- współpraca w oparciu o umowę o pracę,
- możliwość kreowania wyjątkowego miejsca,
- konkurencyjne wynagrodzenie,
- dofinansowanie do studiów i kursów językowych,
- dofinansowanie do urlopu,
- pakiet sportowy,
- ubezpieczenie na życie.
Jesteśmy doradztwem personalnym od 1997 roku. Pomagamy ludziom i organizacjom. Kandydatom proponujemy nowe możliwości zawodowe i oferujemy wsparcie w znalezieniu pracy zgodnej z wartościami, pasjami, kwalifikacjami i doświadczeniem. W związku z zapytaniami naszych klientów poszukujemy osób na ww. stanowisko. W przypadku zbieżności preferencji z wymaganym profilem przedstawimy kandydatom wybrane oferty.
Posiadamy certyfikat na prowadzenie działalności doradztwa personalnego - wpis pod numerem 14300.
Posiadamy certyfikat na prowadzenie działalności doradztwa personalnego - wpis pod numerem 14300.