DOBRY HOTEL
Grupa Dobry Hotel to dynamicznie rozwijająca się sieć hoteli, zarządzająca obecnie 15 hotelami i 2 restauracjami w całej Polsce. W związku z intensywnym rozwojem firmy do hotelu H15 Luxury Palace w Krakowie, poszukujemy pełnego pasji kandydata na stanowisko:
Kierownik Gastronomii (F&B Manager)
Miejsce pracy: Kraków
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- Zarządzanie codziennymi operacjami
- Nadzór i zarządzanie Pracownikami.
- Utrzymuje standardy usług i warunków sanitarnych w podległych obszarach
- Realizacja celów finansowych i kosztowych w gastronomii.
- Odpowiedzialność za podejmowanie decyzji finansowych/biznesowych;
- Budowanie wzajemnego zaufania, szacunku i współpracy między członkami zespołu.
- Identyfikowanie potrzeb rozwojowych podległych Pracowników i pomaga w podnoszeniu ich wiedzy lub umiejętności.
- Realizacja celów i planów, ustalanie priorytetów,
- Zapewnienie zgodności ze wszystkimi standardami i procedurami dotyczącymi żywności i napojów poprzez szkolenia, nadzór, działania,
- Zapewnienie zgodności ze wszystkimi obowiązującymi przepisami i regulacjami.
- Zapewnienie zgodności z normami dotyczącymi obsługi żywności i warunków sanitarnych.
- Zapewnienie realizacji przepisów zw. z obrotem alkoholami,
- Wykonywanie okresowej inwentaryzacji surowców w obszarze napoi
- Realizacja zamówień i współpracy z Dostawcami,
- Zapewnienie wyjątkowej obsługi klienta
- Świadczenie usług, które wykraczają ponad oczekiwanie i zadowolenie Gości
- Pomaganie Pracownikom w zrozumieniu potrzeb Gości,
- Udzielanie wskazówek, informacji zwrotnych w razie potrzeby.
- Codzienna dbałość o jakość, standardy i na co dzień spełnia oczekiwania Gości
- Tworzenie pozytywnej relacji z Gośćmi.
- Zajmowanie się reklamacjami Gości.
- Spotkania się z Gośćmi w sposób nieformalny podczas posiłków lub przed wyjazdem, aby uzyskać informacje zwrotne na temat jakości jedzenia i napojów, poziomu obsługi i ogólnej satysfakcji.
- Podejmowanie działań naprawczych w celu ciągłej poprawy wyników usług.
- Zarządzanie świadczeniem usług w punktach sprzedaży, aby zapewnić doskonałą obsługę od punktu wejścia do wyjścia (np. powitania, szybkość przyjmowania zamówień oraz dostawy jedzenia i napojów, realizacja życzeń specjalnych, odbiór płatności i zaproszenie do powrotu).
NASZE WYMAGANIA:
- Doświadczenia w zarzadzaniu usługami w branży hotelarsko-gastronomicznej, kulinarnej lub pokrewnej.
- Zaangażowanie i doskonała organizacja pracy własnej i podległych Pracowników
- Znajomość stanowiska, aby wykonywać obowiązki pod nieobecność Pracowników.
- Umiejętności interpersonalne i komunikacyjne
- Lider w gościnności i przykładem doskonałej obsługi Gościa
- Znajomość pracy administracyjne gastronomii ( systemy zamówień, inwentaryzacje itp. )
- Wymagana bardzo dobra znajomość angielskiego.
OFERUJEMY:
- Pracę w prestiżowym i uznanym na rynku Hotelu*****
- Wdrożenie i pełne wsparcie przy wdrażaniu w powierzone obowiązki
- Możliwość rozwoju
- Ubezpieczanie grupowe PZU
- Firmowy program rabatowy, zniżki na usługi hotelowe i gastronomiczne w sieci w całej Polsce
- Elastyczne warunki zatrudnienia (UoP, B2B)
- Przyjazną i otwartą atmosferę pracy