Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 500 zł brutto/mies.
    4 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łódź    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrków Trybunalski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    11 dni
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Zastępca managera restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    10 dni
    Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów; Organizacja szkoleń dla personelu; Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
Zobacz więcej ofert pracy

Kierownik Gastronomii (F&B Manager)

Dobry Hotel
Kraków
kierownik/koordynator
kontrakt B2B
praca stacjonarna
1066 dni temu

DOBRY HOTEL

Grupa Dobry Hotel to dynamicznie rozwijająca się sieć hoteli, zarządzająca obecnie 15 hotelami i 2 restauracjami w całej Polsce. W związku z intensywnym rozwojem firmy do hotelu H15 Luxury Palace w Krakowie, poszukujemy pełnego pasji kandydata na stanowisko:

Kierownik Gastronomii (F&B Manager)
Miejsce pracy: Kraków
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
  • Zarządzanie codziennymi operacjami
  • Nadzór i zarządzanie Pracownikami.
  • Utrzymuje standardy usług i warunków sanitarnych w podległych obszarach
  • Realizacja celów finansowych i kosztowych w gastronomii.
  • Odpowiedzialność za podejmowanie decyzji finansowych/biznesowych;
  • Budowanie wzajemnego zaufania, szacunku i współpracy między członkami zespołu.
  • Identyfikowanie potrzeb rozwojowych podległych Pracowników i pomaga w podnoszeniu ich wiedzy lub umiejętności.
  • Realizacja celów i planów, ustalanie priorytetów,
  • Zapewnienie zgodności ze wszystkimi standardami i procedurami dotyczącymi żywności i napojów poprzez szkolenia, nadzór, działania,
  • Zapewnienie zgodności ze wszystkimi obowiązującymi przepisami i regulacjami.
  • Zapewnienie zgodności z normami dotyczącymi obsługi żywności i warunków sanitarnych.
  • Zapewnienie realizacji przepisów zw. z obrotem alkoholami,
  • Wykonywanie okresowej inwentaryzacji surowców w obszarze napoi
  • Realizacja zamówień i współpracy z Dostawcami,
  • Zapewnienie wyjątkowej obsługi klienta
  • Świadczenie usług, które wykraczają ponad oczekiwanie i zadowolenie Gości
  • Pomaganie Pracownikom w zrozumieniu potrzeb Gości,
  • Udzielanie wskazówek, informacji zwrotnych w razie potrzeby.
  • Codzienna dbałość o jakość, standardy i na co dzień spełnia oczekiwania Gości
  • Tworzenie pozytywnej relacji z Gośćmi.
  • Zajmowanie się reklamacjami Gości.
  • Spotkania się z Gośćmi w sposób nieformalny podczas posiłków lub przed wyjazdem, aby uzyskać informacje zwrotne na temat jakości jedzenia i napojów, poziomu obsługi i ogólnej satysfakcji.
  • Podejmowanie działań naprawczych w celu ciągłej poprawy wyników usług.
  • Zarządzanie świadczeniem usług w punktach sprzedaży, aby zapewnić doskonałą obsługę od punktu wejścia do wyjścia (np. powitania, szybkość przyjmowania zamówień oraz dostawy jedzenia i napojów, realizacja życzeń specjalnych, odbiór płatności i zaproszenie do powrotu).
NASZE WYMAGANIA:
  • Doświadczenia w zarzadzaniu usługami w branży hotelarsko-gastronomicznej, kulinarnej lub pokrewnej.
  • Zaangażowanie i doskonała organizacja pracy własnej i podległych Pracowników
  • Znajomość stanowiska, aby wykonywać obowiązki pod nieobecność Pracowników.
  • Umiejętności interpersonalne i komunikacyjne
  • Lider w gościnności i przykładem doskonałej obsługi Gościa
  • Znajomość pracy administracyjne gastronomii ( systemy zamówień, inwentaryzacje itp. )
  • Wymagana bardzo dobra znajomość angielskiego.
OFERUJEMY:
  • Pracę w prestiżowym i uznanym na rynku Hotelu*****
  • Wdrożenie i pełne wsparcie przy wdrażaniu w powierzone obowiązki
  • Możliwość rozwoju
  • Ubezpieczanie grupowe PZU
  • Firmowy program rabatowy, zniżki na usługi hotelowe i gastronomiczne w sieci w całej Polsce
  • Elastyczne warunki zatrudnienia (UoP, B2B)
  • Przyjazną i otwartą atmosferę pracy
W związku z obowiązywaniem RODO prosimy o zamieszczenie w CV oświadczenia o następującej treści oraz o zapoznanie się z poniższymi informacjami:

„Oświadczam, że zapoznałam/em się z treścią klauzuli informacyjnej dotyczącej rekrutacji w systemie internetowym. Na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO oświadczam, iż wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Administratora, którym jest Dobry Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na aplikowane stanowisko, w tym w szczególności numeru telefonu, adresu e-mail, adresu zamieszkania, informacji o wcześniejszym zatrudnieniu i innych danych ujawnionych w przesłanym CV, w tym również zamieszczenia tam zdjęcia (wizerunku). Niniejsza zgoda została wyrażona dobrowolnie”.

Jednocześnie informujemy, że CV niezawierające powyższego oświadczenia nie będą brane pod uwagę w procesie rekrutacji.

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) – dalej RODO, informujemy, że Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Dobry Hotel spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. z siedzibą w Sopocie (81-762) ul. Gen. Pułaskiego 18-20, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy Gdańsk – Północ w Gdańsku, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000360212, posiadająca numer identyfikacji podatkowej (NIP) 5851455878, REGON 221 05 19 40.
1. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji na aplikowane stanowisko na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO, na podstawie Pani/Pana dobrowolnej zgody. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres tej i przyszłych rekrutacji, nie dłużej jednak niż przez okres 3 lat,
2. posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody na ich przetwarzanie w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody wyrażonej przed jej cofnięciem. Oświadczenie o cofnięciu zgody na przetwarzanie danych osobowych wymaga jego złożenia w formie pisemnej na adres siedziby Administratora danych lub elektronicznie na adres e-mail: rodo[at]dobryhotel.com. Ponadto dane osobowe mogą być przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO w prawnie uzasadnionych interesach realizowanych przez Administratora, w tym w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń, do czasu ich wygaśnięcia. W przypadku wniesienia sprzeciwu przestaniemy przetwarzać Pani/Pana dane osobowe w ww. celach, chyba że będziemy w stanie wykazać, że w stosunku do Pani/Pana danych osobowych istnieją dla nas ważne prawnie uzasadnione podstawy, które są nadrzędne wobec Pani/Pana interesów, praw i wolności lub Twoje dane będą nam niezbędne do ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń,
3. ma Pani/Pan prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO,
4. podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla celów związanych z przeprowadzeniem procesu rekrutacji na aplikowane stanowisko,
5. odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty współpracujące z Administratorem w procesie rekrutacji,
6. Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą profilowane.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Kołbaskowo, k/ Szczecina    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gdańsk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 500 zł brutto/mies.
    4 dni
    Zadania: Samodzielne prowadzenie restauracji pracowniczej, zgodnie z wytycznymi umowy z klientem. Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, rekrutacja. Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta. Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Głuchów (pow. skierniewicki, gm. Głuchów)    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Łódź    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Obiektu

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Piotrków Trybunalski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zadania: Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia; Nadzór i kierowanie strefą produkcji oraz obsługą Klienta; Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych; Aktywne dążenie do podniesienia rentowności...
  • Kierownik Lokalu Gastronomicznego

    Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A.   Julinek, k. Leszna    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    11 dni
    Zadania: Zarządzanie zespołem: wspieranie, motywacja, wyznaczanie celów. Optymalizacja kosztów: zarządzanie budżetem, poszukiwanie oszczędności. Kontrola jakości: utrzymanie wysokich standardów obsługi. Zadowolenie klientów i personelu: kreowanie pozytywnych doświadczeń. Zarządzanie...
  • Zastępca Managera Restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem we współpracy z Managerem Restauracji; zapewnienie pełnej satysfakcji obsługiwanych Gości poprzez dostarczanie produktów i usług najwyższej jakości; prowadzenie cyklicznych szkoleń z zakresu obsługi...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Zastępca managera restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    10 dni
    Zadania: Zarządzanie restauracją i personelem; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klientów; Organizacja szkoleń dla personelu; Współpraca z Managerem Restauracji i Szefem Kuchni;
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...