Cześć! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę, to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę słów o...
Oczekujemy: doświadczenia w pracy w restauracji z obsługą gościa indywidualnego/Ala Carte; bardzo dobrej znajomość j. angielskiego; dyspozycyjność również w weekendy; wymagamy dużo uśmiechu i pozytywnej energii :) znajomości pracy na systemie Micross / Pos;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
ZAKRES ZADAŃ: Przygotowywanie i podawanie napojów. Doradzanie Gościom w wyborze potraw i informowaniu o sposobie ich przygotowania. Współpraca z pracownikami Kuchni przy realizacji zamówień.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
Twoje główne zadania: Profesjonalna obsługa klientów oraz utrzymywanie pozytywnych relacji, Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, Obsługa kasy fiskalnej.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
Zadania: Przygotowywanie i podawanie napojów. Doradztwo w wyborze potraw i informowanie o ich przygotowaniu. Współpraca z kuchnią przy realizacji zamówień.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
Twoje główne obowiązki: Profesjonalna obsługa klientów i kształtowanie pozytywnych relacji; Przygotowywanie potraw zgodnie z normami restauracji; Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy; Obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
5 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o. jest firmą specjalizującą się w rekrutacjach, pośrednictwie pracy oraz szkoleniach w branży HoReCa. Posiadamy zlecenia zarówno dla pracowników hoteli jak i restauracyjnych. Nasza baza Klientów pozwala na realizowanie zleceń na terenie całego kraju jak i zagranicą.
Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy dyspozycyjnych, otwartych i energicznych osób na stanowisko:
Kelner/ka Eventowy/a
Miejsce pracy: Katowice
Obowiązki:
obsługa grup zorganizowanych (konferencje, bankiety),
kompetentna i uprzejma obsługa Gości,
ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi,
dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w należytej czystości.
Wymagania:
doświadczenie na stanowisku kelnera/kelnerki w restauracji,
Cześć! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę, to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę słów o...
Oczekujemy: doświadczenia w pracy w restauracji z obsługą gościa indywidualnego/Ala Carte; bardzo dobrej znajomość j. angielskiego; dyspozycyjność również w weekendy; wymagamy dużo uśmiechu i pozytywnej energii :) znajomości pracy na systemie Micross / Pos;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
ZAKRES ZADAŃ: Przygotowywanie i podawanie napojów. Doradzanie Gościom w wyborze potraw i informowaniu o sposobie ich przygotowania. Współpraca z pracownikami Kuchni przy realizacji zamówień.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
Twoje główne zadania: Profesjonalna obsługa klientów oraz utrzymywanie pozytywnych relacji, Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, Obsługa kasy fiskalnej.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
Zadania: Przygotowywanie i podawanie napojów. Doradztwo w wyborze potraw i informowanie o ich przygotowaniu. Współpraca z kuchnią przy realizacji zamówień.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
Twoje główne obowiązki: Profesjonalna obsługa klientów i kształtowanie pozytywnych relacji; Przygotowywanie potraw zgodnie z normami restauracji; Utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy; Obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
5 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;