Cześć! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę, to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę słów o...
Twoje główne zadania: obsługa Gości Restauracji i serwowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami jakości obsługi; stała współpraca z zespołem kuchni, baru itd. znajomość karty menu i proponowanie dodatkowych potraw/napoi; dbałość o czystość i porządek w miejscu pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
24 godz.
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Twoje główne zadania: Profesjonalna obsługa klientów oraz utrzymywanie pozytywnych relacji, Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, Obsługa kasy fiskalnej.
Oczekujemy: doświadczenia w pracy w restauracji z obsługą gościa indywidualnego/Ala Carte; bardzo dobrej znajomość j. angielskiego; dyspozycyjność również w weekendy; wymagamy dużo uśmiechu i pozytywnej energii :) znajomości pracy na systemie Micross / Pos;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
ZAKRES ZADAŃ: Przygotowywanie i podawanie napojów. Doradzanie Gościom w wyborze potraw i informowaniu o sposobie ich przygotowania. Współpraca z pracownikami Kuchni przy realizacji zamówień.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
Zakres obowiązków: Profesjonalna obsługa klientów i budowanie pozytywnych relacji. Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami Restauracji. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Obsługa kasy fiskalnej.
Obowiązki: Obsługa klientów i serwowanie dań zgodnie z normami jakości; Współpraca z personelem kuchni i baru; Znajomość oferty menu i rekomendacja produktów dodatkowych; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
5 dni
Twoje główne zadania: Profesjonalna obsługa klientów oraz utrzymywanie pozytywnych relacji, Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, Obsługa kasy fiskalnej.
Horeca Service - Polski HR Sp. z o.o. to spółka należąca do Polskiego Holdingu Rekrutacyjnego S.A. Horeca Service prowadzi kompleksowe rekrutacje i leasing personelu hoteli oraz obiektów gastronomicznych. Dostarczamy profesjonalnych pracowników, bazując na doświadczeniach i infrastrukturze zebranych w Polskim Holdingu Rekrutacyjnych S.A.
Horeca Service Sp. z o. o, jako Agencja Rekrutacyjna jest wpisana przez Marszałka Województwa Małopolskiego do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod numerem 6117.
W dzisiejszym świecie zdobycie i utrzymanie przez firmę wysokiej pozycji rynkowej w obliczu dynamicznych zmian na rynku pracy wymaga przemyślanego zarządzania kapitałem ludzkim oraz zaangażowanej i przygotowanej na zmiany kadry. Nasze doświadczenie, kreatywność i skuteczność przekładamy na konkretne i praktyczne rozwiązania.
Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osób na stanowisko:
Kelner Eventowy
Miejsce pracy: Chorzów
OBOWIĄZKI:
obsługa bankietów,
kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów,
ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi,
dbanie o dobry wizerunek firmy,
dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w należytej czystości.
WYMAGANIA:
doświadczenie na stanowisku kelnera/kelnerki,
aktualna książeczka sanepid,
gotowość do pracy w weekendy,
wysoka kultura osobista,
mile widziane wykształcenie gastronomiczne lub hotelarskie.
OFERUJEMY:
pracę w młodym zespole,
atrakcyjne warunki finansowe oraz elastyczność grafiku,
Cześć! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę, to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę słów o...
Twoje główne zadania: obsługa Gości Restauracji i serwowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami jakości obsługi; stała współpraca z zespołem kuchni, baru itd. znajomość karty menu i proponowanie dodatkowych potraw/napoi; dbałość o czystość i porządek w miejscu pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
24 godz.
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Twoje główne zadania: Profesjonalna obsługa klientów oraz utrzymywanie pozytywnych relacji, Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, Obsługa kasy fiskalnej.
Oczekujemy: doświadczenia w pracy w restauracji z obsługą gościa indywidualnego/Ala Carte; bardzo dobrej znajomość j. angielskiego; dyspozycyjność również w weekendy; wymagamy dużo uśmiechu i pozytywnej energii :) znajomości pracy na systemie Micross / Pos;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
ZAKRES ZADAŃ: Przygotowywanie i podawanie napojów. Doradzanie Gościom w wyborze potraw i informowaniu o sposobie ich przygotowania. Współpraca z pracownikami Kuchni przy realizacji zamówień.
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
3 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie potraw Top Drive zgodnie ze standardami Restauracji; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
4 dni
Zakres obowiązków: Profesjonalna obsługa klientów i budowanie pozytywnych relacji. Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami Restauracji. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Obsługa kasy fiskalnej.
Obowiązki: Obsługa klientów i serwowanie dań zgodnie z normami jakości; Współpraca z personelem kuchni i baru; Znajomość oferty menu i rekomendacja produktów dodatkowych; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
5 dni
Twoje główne zadania: Profesjonalna obsługa klientów oraz utrzymywanie pozytywnych relacji, Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, Obsługa kasy fiskalnej.