Najnowsze oferty pracy

  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    22 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    22 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    22 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Zastępca Szefa Kuchni

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu...
  • Szef Kuchni (K/M)

    Novotel Poznań Malta   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator
    5 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    6 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Pracownik kuchni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw; inne zadania zlecone na kuchni; współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem; utrzymanie wysokiej jakości przygotowywanych dań;
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdańsk Posejdon   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Młodszy Kucharz

    PHZ Baltona S.A.   Poznań, Port Lotniczy Poznań - Ławica    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? Zadbasz o jakość, świeżość oraz apetyczną prezentację dań w formie wydawki talerzowej. Zorganizujesz pracę w kuchni oraz zapewnisz utrzymanie porządku i higieny na stanowisku pracy. Zapewnisz racjonalną gospodarkę surowcami. Zajmiesz się dostawami....
Zobacz więcej ofert pracy

Chef de Partie

SILVERHAND
Malta
praca stacjonarna
2624 dni temu
Chef de Partie
Miejsce pracy: Malta, Malta
Nr ref.: PR/CDP/MAL

SILVERHAND jest firmą godną zaufania z wieloletnim stażem na rynku, mającą zasięg międzynarodowy.
Znajdź pracę z SILVERHAND na Malcie – słonecznej i malowniczej wyspie na Morzu Śródziemnym. Połącz pracę z wakacjami!
Oferujemy zatrudnienie na maltańskich warunkach. Pomożemy Ci skutecznie, szybko i bezpiecznie znaleźć stabilną pracę na Malcie.

Warunek konieczny: dobra znajomość j. angielskiego.

Chef de Partie
Do głównych zadań osoby zatrudnionej należy:
  • pomoc w kierowaniu i nadzorowaniu wszystkich czynności kulinarnych w restauracji
  • przygotowywanie posiłków
Wymagania:
  • doświadczenia na ww. stanowisku
  • dobry angielski
  • komunikatywność, dobra organizacja pracy, miłe usposobienie
Oferujemy:
  • umowa o pracę / zatrudnienie u maltańskiego Pracodawcy
  • wynagrodzenie 1300,00 – 1450,00 euro miesięcznie brutto
  • wyżywienie
  • zakwaterowanie opłaca Pracownik
  • koszty biletu lotniczego opłaca Pracownik
  • pomoc w organizacji podróży oraz w znalezieniu zakwaterowania
  • wsparcie naszych Konsultantów w koordynowaniu zatrudnienia
  • ubezpieczenie opłacone przez Pracodawcę
 

Podobne oferty

  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    22 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    22 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    22 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Zastępca Szefa Kuchni

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowania menu Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu...
  • Szef Kuchni (K/M)

    Novotel Poznań Malta   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator
    5 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    6 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    6 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Pracownik kuchni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw; inne zadania zlecone na kuchni; współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem; utrzymanie wysokiej jakości przygotowywanych dań;
  • Kucharz (K/M)

    Mercure Gdańsk Posejdon   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Młodszy Kucharz

    PHZ Baltona S.A.   Poznań, Port Lotniczy Poznań - Ławica    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? Zadbasz o jakość, świeżość oraz apetyczną prezentację dań w formie wydawki talerzowej. Zorganizujesz pracę w kuchni oraz zapewnisz utrzymanie porządku i higieny na stanowisku pracy. Zapewnisz racjonalną gospodarkę surowcami. Zajmiesz się dostawami....