Najnowsze oferty pracy

  • Szef Kuchni (K/M)

    Novotel Poznań Malta   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator
    6 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    11 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef Kuchni w Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy podległemu zespołowi, Planowanie menu, dbanie o poziom kosztów żywności; Przygotowywanie posiłków na podstawie receptur, Dbanie o wygląd i smak dań; Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, Udział w inwentaryzacji;
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Police    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Kucharz (K/M)

    Novotel i ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Hiszpania Szef Kuchni Hiszpania
Chef Cook, Sous chef & Waitress

Chef Cook, Sous chef & Waitress

Grand Cafe Leslie
Hiszpania, Mallorca
praca stacjonarna
4173 dni temu

Ogłoszenie numer: 254461, z dnia 2013-02-11

Grand Cafe Leslie

is looking for a

Chef Cook, Sous chef & Waitress

Miejsce pracy: Hiszpania, Mallorca

 

Opis stanowiska

  • Chef cook who can work independent and speaks english or german.
  • Sous chef who can speak english or german.
  • Requested personality, motivated team worker who can do all assets of the kitchen work and have passion for his work.
  • Waitress who speaks english and german.

Wymagania

Chef cook & sous chef who runs the kitchen on his own.

  • availeble from may  unthil half october.

Waitress.

  • availeble from may unthil half october

Oferujemy

  • good salary.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef Kuchni (K/M)

    Novotel Poznań Malta   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator
    6 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    11 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef Kuchni w Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy podległemu zespołowi, Planowanie menu, dbanie o poziom kosztów żywności; Przygotowywanie posiłków na podstawie receptur, Dbanie o wygląd i smak dań; Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, Udział w inwentaryzacji;
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Police    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Kucharz (K/M)

    Novotel i ibis Kraków Centrum   Kraków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!