XIII Targi Pracy w Wyższej Szkole Bankowej we Wrocławiu

2015-11-03

Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu zaprasza 3 grudnia już po raz trzynasty na Targi Pracy. W tym roku targi odbędą się pod hasłem: „Studiuję, pracuję, zyskuję”. Pod tą maksymą kryją się: upór, ciężka praca i determinacja, które w efekcie zostaną nagrodzone sukcesem zawodowym.

Studiuję
Jeśli jesteś studentem bądź właśnie stałeś się absolwentem, to wydarzenie powstało z myślą o Tobie! Idea Targów zakłada, że wejście w interakcje z pracodawcą wskaże Ci właściwy kierunek na drodze Twojej kariery.

Pracuję
Budowanie własnej marki zaczyna się już na etapie studiów. Wyższa Szkoła Bankowa jest uczelnią praktyczną, dlatego stwarzamy możliwości studentom, a potem absolwentom, do jak najlepszego przygotowania się do realiów panujących na rynku pracy. Koncepcja targów opiera się więc na stworzeniu wspólnej przestrzeni dla pracodawców i studentów, pozwalającej na obustronną wymianę informacji i doświadczeń na Uczelni.

Zyskuję
Formuła Targów pozwala  na pozyskanie rzetelnych informacji oraz wskazówek do rozwoju ścieżki kariery bezpośrednio od rekruterów, a także na zaprezentowanie się wybranej firmie. Poniżej lista zaplanowanych działań, dzięki którym zyskasz w oczach przyszłych pracodawców:

Warsztaty prowadzone przez przedstawicieli firm
Konsultacje z zakresu zakładania własnej firmy, rekrutacji
Szybkie rekrutacje- koniecznie przynieś swoje CV!

Poznaj tegorocznych Wystawców:

GKN Driveline Polska Sp. z o.o., docFlow S.A., TGC Corporate Lawyers, Baker Tilly Poland Sp. z o.o., Wabco Polska Sp. z o.o., Real Logistic, Aviva Sp z o.o., Santander Consumer Bank S.A., TelForceOne S.A., Kancelaria Prawna HTP Puniewska Waszczyńska Sp. k., Travelplanet.pl S.A., Adecco Poland, IBM Client Innovation Center, Get Back S.A., Volvo Polska Sp. z o.o., Credit Suisse Poland Sp. z o.o., Ranstand Polska Sp. z o.o., Gefco Polska Sp. z o.o., Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości, LG Chem Poland Sp. z o.o., Bank Zachodni WBK Grupa Santander, PwC Polska, Contract Administration.

Serdecznie zapraszamy wszystkich studentów i absolwentów w czwartek 03.12.2015 od 9:30 do 14:30 w budynku A przy ul. Fabrycznej 29-31.

Dodatkowe informacje:
Agnieszka Pijaczyńska