Praktyczne aspekty umacniania pozycji HR`owca

2014-02-07

W dniach 13-14 marca 2014r. w Warszawie odbędzie się szkolenie "Profesjonalny HR Biznes Partner – praktyczne aspekty umacniania pozycji HR`owca w organizacji."

"Od pracowników działów HR coraz częściej wymaga się nie tylko dostarczania usług z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi ale również aktywnego udziału w tworzeniu i realizacji strategii biznesowej organizacji. Jak pokazują badania przeprowadzone przez AON Hewitt od pracowników działów HR wymaga się wielu strategicznych działań niezbędnych do bycia efektywnym partnerem biznesowym. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom pracowników działów HR oraz wyzwaniom jakie stawiane są przed nimi przez kierownictwo firm przygotowaliśmy dla Państwa warsztat profesjonalny HR Biznes Partner w praktyce. "

Łukasz Janiec

psycholog, trenes biznesu, coach

Korzyści z udziału w szkoleniu:

Poznanie zasad pracy HR Biznes Partnera

Kreowanie wizerunku w praktyce

Przećwiczenie i poznanie narzędzi Coachingowych

Poznanie zasad prowadzenia rozmów z pra­cownikami

Poznanie narzędzi wspierających managerów

Szkolenie organizowane jest przez firmę MM Conferences S.A. Każdy uczestnik otrzyma certyfikat poświadczający udział w szkoleniu. Pełen program spotkania znajdziecie Państwo na stronie organizatora.

Aby zgłosić swoje uczestnictwo należy wypełnić formularz zgłoszeniowy.

Więcej informacji:
Katarzyna Kasjaniuk