Praca, staże i praktyki – setki ofert w jednym czasie i miejscu! Targi Pracy i Kariery UTP już 17 kwietnia

2018-03-28

Praca, staże i praktyki – setki ofert w jednym czasie i miejscu! Targi Pracy i Kariery UTP, 17 kwietnia 2018 r., Kaliskiego 7, godz. 10-14.

Zapraszamy na Targi Pracy i Kariery organizowane przez Biuro Karier Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy. Tegoroczna edycja to 49 firm z ofertami zatrudnienia, 5 instytucji rynku pracy z ofertą doradczą oraz 3 spotkania warsztatowe.

Wydarzenie, które rozpocznie się 17 kwietnia 2018 r. o godzinie 10 jest skierowane do osób poszukujących zatrudnienia oraz wszystkich zainteresowanych najnowszymi trendami panującymi na rynku pracy.

Podczas tegorocznych Targów Pracy i Kariery na UTP będzie można zapoznać się z wymaganiami pracodawców wobec potencjalnych kandydatów, a dzięki bezpośrednim rozmowom z przedstawicielami firm - sprawdzić najnowsze oferty pracy i praktyk studenckich, jak również odbyć pierwsze rozmowy kwalifikacyjne. Nie zapomnijcie zabrać swojego CV!

Nie zabraknie również spotkań warsztatowych z praktykami. Z wielką przyjemnością gościć będziemy osobowość roku 2017 w kategorii biznes – Pana Macieja Świerczyńskiego. Temat spotkania: od studenta UTP do milionera – siła networkingu! Firma Nokia przygotowała wykład  „Machine learning in telecommunication”, a dzięki Bydgoskiej Agencji Rozwoju Regionalnego, odwiedzający dowiedzą się, w jaki sposób założyć własną działalność gospodarczą oraz uzyskać dofinansowanie.

Targi Pracy i Kariery na Uniwersytecie Technologiczno-Przyrodniczym to również spotkania z osobami specjalizującymi się w doradztwie personalnym i planowaniu rozwoju zawodowego. Profesjonaliści pomogą stworzyć dokumenty aplikacyjne, a nawet przetłumaczą je na język angielski.

Targi Pracy i Kariery  na UTP są objęte honorowym patronatem Prezydenta Miasta Bydgoszczy.

Listę wystawców, szczegółowe informacje i zapisy na stronie: