KONWENT ROZWOJU #2: BOOM NA NOWE!

2017-05-15

Najbardziej rozwojowe wydarzenie w Wielkopolsce ponownie przyciągnie do Poznania innowatorów, biznesmenów i przedsiębiorcze osoby z całej Polski!

Jeśli i Wy chcecie wiedzieć więcej, zarezerwujecie sobie wieczór 31 maja (start od 17:45), bo organizatorzy obiecują, że druga edycja = dwa razy więcej atrakcji! Hasłem przewodnim jest:

BOOM NA NOWE!

Czekają na Was intensywne 3 godziny: warsztaty, talks, spotkania z praktykami biznesu i intrygującymi postaciami ze świata innowacji, a także gry networkingowe i niespodzianki. Konwent Rozwoju, to absolutny MUST BE dla tych, którzy chcą wiedzieć więcej. Na evencie dowiecie się m.in. czy kupilibyście...siebie i jaki to ma związek z personal brandingiem, jaka przyszłość czeka emotikonki, jak zamienić „pracuj" w „baw się" i zarobić na tym oraz jak inspirować sprzedażą. Będziecie też mieli okazję wziąć udział w inspirujących warsztatach łączących prawo, marketing i biznes oraz intensywnym treningu z zarządzania czasem. Koniecznie zabierzcie też swoje wizytówki, bo okazji do poznania nowych, charyzmatycznych osób, rozmów z mentorami i wymiany kontaktów będzie naprawdę sporo!

Ostatnie darmowe bilety + imienny dyplom uczestnictwa: http://care-er.pl/ogloszenie,konwent-
rozwoju-2-talks,881.html

Więcej informacji: http://www.konwentrozwoju.pl oraz http://www.facebook.com/konwentrozwoju