Inżynierskie Targi Pracy 2015 na Politechnice Krakowskiej

2015-10-08

20.10.2015 w godz. 10.00-15.30 w hali sportowej Centrum Sportu i Rekreacji PK na ul. Kamiennej 17 odbędą się Inżynierskie Targi Pracy Politechniki Krakowskiej. Patronat honorowy nad targami objął Rektor uczelni, prof. dr hab. inż. Kazimierz Furtak. Sponsorem tegorocznej edycji jest firma Cooper Standard.

Udział w targach zapowiedziało ponad 30 wystawców i gości, z kraju i zagranicy, prezentujących różne branże (m.in. automatykę, elektronikę, mechanikę, branżę konstrukcyjną, samochodową, outsourcing, telekomunikację, IT, produkcję).
Podczas targów odbędzie się 8 prezentacji firm. Swoje dokumenty aplikacyjne będzie można skonsultować z doradcami zawodowymi Biura Karier, a także pozostawić na stanowiskach wystawców.

Targi pracy objęły swym patronatem medialnym portale internetowe: Praca.pl, Eurostudent.pl, KarieraPlus, Semestr oraz Radio Nowinki.

Wśród zaproszonych gości znajdą się m.in. Centrum Transferu Technologii PK, Akademicki Inkubator Przedsiębiorczości PK, Państwowa Inspekcja Pracy, Wojewódzki Urząd Pracy, patroni medialni i organizacje studenckie.

Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny i nie wymaga wcześniejszej rejestracji. Więcej informacji o targach na stronie internetowej: targi.pk.edu.pl