HRM Institute zaprasza!

2013-04-24

Szanowni Państwo! Z wielką przyjemnością chcielibyśmy zaprosić Państwa do udziału w trzech inicjatywach HRM Institute.

Konferencja Employer Branding Management Summit 2013 – 5 czerwca 2013, Warszawa

Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w konferencji, podczas której odbędą się między innymi:

• warsztaty przeprowadzone przez międzynarodowego eksperta Anną Dyhre
  • prezentacja kolejnej edycji raportu Employer Branding w Polsce 2013/14
  • pokaz najnowszych technologii i narzędzi, rankingi, badania, analizy i wskaźniki w służbie employer brandingu
  • ceremonia wręczenia nagród: Employer Branding Excellence Awards 2013

Konferencja Employer Branding Management Summit 2013 zgromadzi specjalistów i ekspertów employer branding z całej Polski, którzy będą mieli szansę podjęcia inspirujących dyskusji i wymiany własnych doświadczeń.

Więcej informacji: http://www.ebsummit.pl/

O HRM INSTITUTE:

HRM Institute został powołany do bycia platformą wymiany wiedzy, doświadczeń i dobrych praktyk w obszarach szeroko rozumianego Zarządzania Zasobami Ludzkimi (Human Resources Managementu), a w szczególności: employer brandingu, badaniu i doskonaleniu środowiska pracy, angażowania zespołu, marketingu rekrutacyjnego i zarządzania talentami. HRM Institute jest ośrodkiem prowadzącym własne badania, opracowania i publikacje, jak również jest organizatorem konferencji, warsztatów, debat i szkoleń. Naszym głównym celem jest inspirowanie i wspieranie osób zarządzających ludźmi w organizacjach.