Weź udział w badaniu i wygraj pobyt w SPA!

2011-06-21

Ruszyła kolejna edycja badania Universum Professional Survey. I Ty możesz wypowiedzieć się na temat swojego idealnego pracodawcy!

Już po raz czwarty  firma Universum przeprowadza w Polsce badanie profesjonalistów. Universum Professional Survey jest prowadzone  corocznie w 30 krajach na całym świecie. Jego celem jest poznanie oczekiwań i preferencji profesjonalistów związanych z ich karierą i rozwojem zawodowym. Badanie pozwala na przeanalizowanie jakości wizerunku pracodawców na wybranym rynku pracy oraz czynników przesądzających o ich atrakcyjności. Na podstawie jego wyników zostaje sporządzony także ranking Idealny Pracodawca według profesjonalistów.

W ubiegłorocznej polskiej edycji badania wzięło udział ponad 17 000 respondentów, co daje Universum Professional Survey miejsce w czołówce badań polskiego rynku pracy.

Weź udział!

Jeśli posiadasz wyższe wykształcenie i masz za sobą przynajmniej rok pracy zawodowej i Ty możesz wziąć udział w badaniu Universum Professional Survey! Wystarczy, że klikniesz w ten link i wypełnisz ankietę online. Nie zajmie Ci to więcej niż 15 minut, a w zamian otrzymasz:

• Natychmiastową informację zwrotną opartą na Twoich odpowiedziach  - jaki jest Twój profil kariery i który pracodawca pasuje do Ciebie najlepiej (za pośrednictwem Springboardr.com)
  • E-book "Networking Works", który pomoże Ci w stworzeniu strategii osobistego rozwoju zawodowego (WetFeet Insider Guide o wartości 20 Euro)

Ponadto możesz wygrać:

• Weekedowy pobyt w SPA dla dwóch osób
  • Telefon Blackberry
  • Zestawy luksusowych kosmetyków
  • Multimedialne kursy językowe „Angielski w biznesie”

Weź udział już teraz! Badanie Universum Professional Survey jest całkowicie niezależne. Odpowiedzi są anonimowe, a rozpowszechnieniu podlegają tylko zbiorcze wyniki.

Patronat medialny nad badaniem Universum Professional Survey objął portal Praca.pl