Szczęśliwa siódemka poszukiwana!

2011-04-11

Chciałbyś spotkać się ze specjalistami ds. rekrutacji najpopularniejszych pracodawców Polsce? Napić się z nimi kawy i porozmawiać na mniej formalnym gruncie? Zostań jednym z 7 zaproszonych studentów!

Wyobraź sobie, że siedzisz naprzeciwko specjalistów ds. rekrutacji z największych i najważniejszych firm w Polsce. Opowiadasz im o swoich oczekiwaniach związanych z przyszłym miejscem zatrudnienia, a oni słuchają Cię uważnie i kiwają głowami. Sen? Niekoniecznie! To może zdarzyć się naprawdę.

11 maja w Warszawie odbędzie się Universum Student Awards – najważniejsze w kraju wydarzenie w dziedzinie employer branding. Najlepsi pracodawcy w opinii polskich studentów otrzymają statuetki Idealny Pracodawca 2011. Uczestnikami Universum Student Awards będa specjaliści ds. rekrutacji wiodących firm w Polsce, będzie to niecodzienna okazja, by spotkać się z nimi osobiście!

Poszukujemy 7 studentów, którym chcemy dać możliwość możliwość pojawienia się na się Universum Student Awards. Szczęśliwą siódemkę zaprosimy do udziału w studenckim panelu dyskusyjnym, którego słuchaczami będą specjaliści ds. rekrutacji¬! Będziesz mógł się przed nimi zaprezentować i nawiązać wartościowe kontakty. Studentom spoza Warszawy opłacimy koszty podróży.

Jeśli chcesz zostać jednym z uczestników panelu, musisz najpierw poznać swój własny profil kariery. Dowiesz się tego, rozwiązując krótki test na: www.springboardr.com*. Następnie, przejdź do strony: http://www.kariera.com.pl/springboardr/universumawards zostaw swoje dane kontaktowe oraz napisz w kilku zdaniach, dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie. Wypełnij aplikację do 30 kwietnia! Powodzenia!

Zwycięzców wyłonią przedstawiciele Springboardr oraz Universum. Z kandydatami skontaktujemy się mailowo i telefonicznie na początku maja.

*Springboardr pomoże Ci odkryć, poznać i nawiązać kontakt z Twoim wymarzonym pracodawcą. Jeśli nie jesteś jeszcze członkiem, zapisz się jak najszybciej.