Historia Royal Catering rozpoczyna się w głowie 16-letniego Bartosza Siekierka, który już wtedy postawił sobie za cel stworzenie najlepszej firmy cateringowej w Polsce.
Przez kolejne 4 lata nabierał on doświadczenia, praktykując u renomowanych specjalistów z branży, szlifował swoje umiejętności organizacyjne. Kompetencje zdobywał pracując przy obsłudze wydarzeń organizowanych dla najznamienitszych postaci świata polityki i biznesu. W 2005 roku, gdy skończył 20 lat, otworzył własną firmę.
Początkowo głównym kanałem pozyskiwania klientów była „poczta pantoflowa”, szybko jednak dzięki determinacji i ciężkiej pracy, wsparciu żony Elżbiety oraz reinwestowaniu większości zarabianych środków, firma zaczęła się rozrastać, odnosić sukcesy i pozyskiwać coraz to większe i poważniejsze zlecenia.
Dziś właściciele firmy dużo podróżują, a podpatrzone na świecie połączenia smaków oraz trendy ekspozycyjne wprowadzają do swojej oferty. Bartosz Siekierka: „Naszą usługę traktujemy holistycznie, wierzymy, że to co jemy wpływa na jakość naszej energii, a tym samym życia. Mamy apetyt na życie i chcemy się nim dzielić ze światem. Nasze hasło to #ciesz się chwilą i właśnie to chcemy Wam podać ma tacy: niesamowite wrażenia smakowe, radość i szczęście”.
Archiwalne oferty pracy
-
Magazynier
ROYAL GROUP Sp. z o.o. Warszawa praca stacjonarnapracownik fizyczny umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybko aplikuj bez CV -
Kierownik Operacyjny Cateringu
ROYAL GROUP Sp. z o.o. Warszawa praca stacjonarnakierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybko aplikuj bez CV -
Menedżer sprzedaży cateringu
ROYAL GROUP Sp. z o.o. Warszawa praca stacjonarnaspecjalista (mid) umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybko aplikuj bez CV