Historia Royal Catering rozpoczyna się w głowie 16-letniego Bartosza Siekierka, który już wtedy postawił sobie za cel stworzenie najlepszej firmy cateringowej w Polsce.
Przez kolejne 4 lata nabierał on doświadczenia, praktykując u renomowanych specjalistów z branży, szlifował swoje umiejętności organizacyjne. Kompetencje zdobywał pracując przy obsłudze wydarzeń organizowanych dla najznamienitszych postaci świata polityki i biznesu. W 2005 roku, gdy skończył 20 lat, otworzył własną firmę.
Początkowo głównym kanałem pozyskiwania klientów była „poczta pantoflowa”, szybko jednak dzięki determinacji i ciężkiej pracy, wsparciu żony Elżbiety oraz reinwestowaniu większości zarabianych środków, firma zaczęła się rozrastać, odnosić sukcesy i pozyskiwać coraz to większe i poważniejsze zlecenia.
Dziś właściciele firmy dużo podróżują, a podpatrzone na świecie połączenia smaków oraz trendy ekspozycyjne wprowadzają do swojej oferty. Bartosz Siekierka: „Naszą usługę traktujemy holistycznie, wierzymy, że to co jemy wpływa na jakość naszej energii, a tym samym życia. Mamy apetyt na życie i chcemy się nim dzielić ze światem. Nasze hasło to #ciesz się chwilą i właśnie to chcemy Wam podać ma tacy: niesamowite wrażenia smakowe, radość i szczęście”.
Przez kolejne 4 lata nabierał on doświadczenia, praktykując u renomowanych specjalistów z branży, szlifował swoje umiejętności organizacyjne. Kompetencje zdobywał pracując przy obsłudze wydarzeń organizowanych dla najznamienitszych postaci świata polityki i biznesu. W 2005 roku, gdy skończył 20 lat, otworzył własną firmę.
Początkowo głównym kanałem pozyskiwania klientów była „poczta pantoflowa”, szybko jednak dzięki determinacji i ciężkiej pracy, wsparciu żony Elżbiety oraz reinwestowaniu większości zarabianych środków, firma zaczęła się rozrastać, odnosić sukcesy i pozyskiwać coraz to większe i poważniejsze zlecenia.
Dziś właściciele firmy dużo podróżują, a podpatrzone na świecie połączenia smaków oraz trendy ekspozycyjne wprowadzają do swojej oferty. Bartosz Siekierka: „Naszą usługę traktujemy holistycznie, wierzymy, że to co jemy wpływa na jakość naszej energii, a tym samym życia. Mamy apetyt na życie i chcemy się nim dzielić ze światem. Nasze hasło to #ciesz się chwilą i właśnie to chcemy Wam podać ma tacy: niesamowite wrażenia smakowe, radość i szczęście”.
W związku z rozwojem firmy Royal Group Sp. z o.o. działającej w branży cateringowej poszukujemy osoby na stanowisko:
Kierownik Operacyjny Cateringu
Miejsce pracy: Warszawa
Nasze wymagania
- doświadczenie w branży cateringowej, przy organizacji imprez oraz eventów
- dyspozycyjność
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- umiejętność motywowania oraz budowania zespołu pracowników
- znajomość rynku gastronomicznego oraz branży eventowej
- dobre umiejętności organizacyjne
- wysokie umiejętności interpersonalne – mile widziane
- kreatywność
- nastawienie na cele
- gotowość do pracy w dynamicznym środowisku
- wysoka kultura osobista , pozytywne usposobienie
- mile widziana znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym komunikację
- prawo jazdy kategorii B
Twój zakres obowiązków
- zarządzanie zespołem obsługi cateringowej
- zapewnienie najwyższej jakości obsługi klienta
- samodzielny nadzór nad eventami (przygotowywanie, rozliczenie, wykonanie)
- ustalanie grafiku pracy personelu
- planowanie i kontrolowanie obsługi cateringów
- dbanie o zachowanie standardów obowiązujących w firmie
- zamawianie sprzętu, towaru niezbędnego do obsługi imprez cateringowych
Oferujemy
- pracę w miłej atmosferze w zgranym zespole
- możliwość udziału w organizacji prestiżowych wydarzeń
- lunch pracowniczy
- możliwość awansu oraz rozwoju zawodowego
- pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku