Zarządzanie restauracją, salą bankietową oraz ośrodkiem wypoczynkowym; Kierowanie zespołem pracowników (rekrutacja pracowników, koordynowanie pracy zespołu, tworzenie harmonogramów, motywowanie pracowników i kontrola ich pracy); Dbałość o profesjonalną obsługę klientów, wizerunek...
Zarządzanie restauracją, salą bankietową oraz ośrodkiem wypoczynkowym; Kierowanie zespołem pracowników (rekrutacja pracowników, koordynowanie pracy zespołu, tworzenie harmonogramów, motywowanie pracowników i kontrola ich pracy); Dbałość o profesjonalną obsługę klientów, wizerunek...
Zarządzanie restauracją, salą bankietową oraz ośrodkiem wypoczynkowym; Kierowanie zespołem pracowników (rekrutacja pracowników, koordynowanie pracy zespołu, tworzenie harmonogramów, motywowanie pracowników i kontrola ich pracy); Dbałość o profesjonalną obsługę klientów, wizerunek...
zarządzanie częścią kuchenną restauracji oraz sali bankietowej; tworzenie ofert kulinarnych zgodnych z obowiązującymi trendami na rynku gastronomicznym, przygotowywanie, nadzorowanie i wydawanie dań w restauracji; obsługa kulinarna imprez okolicznościowych; organizacja pracy podległego...
Zarządzanie restauracją, salą bankietową oraz ośrodkiem wypoczynkowym; Kierowanie zespołem pracowników (rekrutacja pracowników, koordynowanie pracy zespołu, tworzenie harmonogramów, motywowanie pracowników i kontrola ich pracy); Dbałość o profesjonalną obsługę klientów, wizerunek...