Najnowsze oferty pracy

  • Szef zmiany na kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    21 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Zobacz więcej ofert pracy

Manager / Kierownik

"S+C" Spółka Cywilna Paweł Czuba, Adam Skoczek
Płaczewo
praca stacjonarna
2323 dni temu

Ogłoszenie numer: 1920673, z dnia 2018-03-07

Ośrodek Wypoczynkowy Płaczewo

Manager / Kierownik

Miejsce pracy: Płaczewo

 

Opis stanowiska

  • Zarządzanie restauracją, salą bankietową oraz ośrodkiem wypoczynkowym;
  • Kierowanie zespołem pracowników (rekrutacja pracowników, koordynowanie pracy zespołu, tworzenie harmonogramów, motywowanie pracowników i kontrola ich pracy);
  • Dbałość o profesjonalną obsługę klientów, wizerunek lokalu oraz atmosferę pracy;
  • Ścisła współpraca z szefem kuchni;
  • Planowanie działań sprzedażowych i marketingowych;
  • Przygotowywanie oferty, przyjmowanie rezerwacji i zamówień;
  • Rozliczanie kosztów;
  • Kontrola stanów magazynowych, zużycia produktów oraz dostaw;
  • Dbanie o najwyższy standard i jakość świadczonych usług;
  • Analiza rynku usług gastronomicznych i hotelarskich pod względem bieżących trendów i oczekiwań klientów.

Wymagania

  • Wykształcenie minimum średnie (preferowane wykształcenie wyższe);
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego (znajomość innych języków obcych będzie dodatkowym atutem)
  • Min. 3 letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku;
  • Bardzo dobra znajomość branży restauracyjnej i hotelarskiej;
  • Umiejętność zarządzania podległym zespołem;
  • Doskonała organizacja pracy;
  • Dyspozycyjność i gotowość pracy w systemie zmianowym oraz w weekendy;
  • Komunikatywność, asertywność,kreatywność oraz inicjatywa w działaniu;
  • Wysoka kultura osobista;
  • Prawo jazdy kat. B.

Oferujemy

  • Stabilne zatrudnienie;
  • Motywacyjny system wynagradzania;
  • Dużą samodzielność w codziennej pracy;
  • Możliwość rozwoju zawodowego.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef zmiany na kuchni (K/M)

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    21 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!