CFI Hotels Group to dynamicznie rozwijająca się sieć obiektów hotelowych w Polsce. Obecnie posiadamy 14 lokalizacji oferujących doskonałą jakość, profesjonalną obsługę i atrakcyjne ceny. Naszymi Klientami są zarówno firmy planujące organizację konferencji, sympozjów i szkoleń jak i rodziny spragnione luksusowego relaksu w najbardziej urokliwych zakątkach kraju.
Zadania na stanowisku pracy: Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturami; Dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw; Racjonalne gospodarowanie towarem; Utrzymanie właściwego stanu higieniczno – sanitarnego pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego;
Zadania na stanowisku pracy: obsługa gości hotelowych zgodnie z przyjętymi standardami i procedurami; współpraca z pozostałymi działami hotelu; dbałość o jak najlepszy wizerunek hotelu;
Wymagania: minimum 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku – warunek konieczny; znajomość procedur pracy w gastronomii, HACCP, BHP; samodzielność i dobra organizacja pracy; umiejętność pracy zespołowej; kreatywność i inicjatywa; dyspozycyjność, sumienność; zaangażowanie i...
Główne zadania: Profesjonalna, fizjoterapeutyczna opieka nad Gośćmi, poprzez dostarczanie usług na najwyższym poziomie; Odpowiedzialność za jakość obsługi Gości oraz budowanie długofalowych relacji; Praca w systemie zadaniowym, najczęściej w weekendy;
Główne zadania: Profesjonalna opieka nad Gośćmi, poprzez dostarczanie usług na najwyższym poziomie; Odpowiedzialność za jakość obsługi Gości oraz budowanie długofalowych relacji; Praca w systemie zadaniowym, również w weekendy i święta;
Zakres obowiązków: sprzątanie oraz utrzymanie czystości pokoi hotelowych, zgłaszanie wszelkich usterek technicznych do Kierownika Zmiany oraz umieszczanie uwag na raporcie dziennym, raportowanie i zwrot do Kierownika Zmiany wszelkich przedmiotów pozostawionych przez gości w pokojach i...
Oferujemy: Pracę w nowoczesnym otoczeniu; Pracę w zespole tworzącym sympatyczną atmosferę; Szkolenie stanowiskowe; Jasno określone zasady pracy i wynagrodzenia; Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę; Pracę w centrum miasta;
Do obowiązków na tym stanowisku należeć będzie utrzymanie porządku w pokojach hotelowych i pomieszczeniach wspólnych znajdujących się na terenie obiektu, zgodnie z obowiązującymi standardami.
Zakres obowiązków: sprzątanie oraz utrzymanie czystości pokoi; zgłaszanie wszelkich usterek technicznych do Kierownika Zmiany; raportowanie i zwrot do Kierownika Zmiany wszelkich przedmiotów pozostawionych przez gości; aktywna współpraca z pozostałymi pracownikami;
Zakres obowiązków: przyrządzanie oraz wydawanie ciepłych i zimnych posiłków śniadaniowych; utrzymanie odpowiedniego standardu serwisu i jakości potraw;
Zadania na stanowisku pracy: Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturami; Dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw; Racjonalne gospodarowanie towarem; Utrzymanie właściwego stanu higieniczno – sanitarnego pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego;
Zadania na stanowisku pracy: Pomoc przy gotowaniu i przygotowaniu potraw zgodnie z recepturami; Dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw; Racjonalne gospodarowanie towarem; Utrzymanie właściwego stanu higieniczno – sanitarnego pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego;
obsługa Gości hotelowych- meldowanie i wymeldowanie, wystawianie faktur; rezerwacja miejsc hotelowych; współpraca ze wszystkimi działami w hotelu; dbałość o pozytywny wizerunek hotelu; sprzedaż oferty hotelowej;
Miejsce pracy: Centrum Konferencyjne Falenty (Falenty pod Warszawą) Obowiązki na stanowisku pracy: Wsparcie Kierownika Gastronomii w organizacji pracy restauracji i baru; Systematyczne szkolenia, nadzór merytoryczny nad zespołem; Planowanie pracy własnej i zespołu; Koordynacja obsługi...
Miejsce pracy: Centrum Konferencyjne Falenty (Falenty pod Warszawą) Obowiązki na stanowisku pracy: wsparcie Szefa Kuchni w organizacji pracy kuchni i układaniu menu; przygotowanie i kontrola wydawanych potraw; dbałość o wskaźniki ilościowe oraz jakościowe; nadzór na podległymi...