CFI Hotels Group to dynamicznie rozwijająca się sieć obiektów hotelowych w Polsce. Obecnie posiadamy 14 lokalizacji oferujących doskonałą jakość, profesjonalną obsługę i atrakcyjne ceny. Naszymi Klientami są zarówno firmy planujące organizację konferencji, sympozjów i szkoleń jak i rodziny spragnione luksusowego relaksu w najbardziej urokliwych zakątkach kraju.
Główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi poprzez dostarczanie gościom usług na najwyższym poziomie; wdrażanie i koordynacja strategii sprzedaży zgodnie z polityką firmy; odpowiedzialność za jakość obsługi gości oraz budowanie długofalowych relacji;
Do obowiązków Recepcjonisty należy: bieżąca obsługa Gościa hotelowego; rozliczanie pobytu Gości hotelu; informowanie o miejskich i regionalnych wydarzeniach i atrakcjach turystycznych; sporządzanie raportów;
Do obowiązków Recepcjonisty należy: bieżąca obsługa Gościa hotelowego; rozliczanie pobytu Gości hotelu; informowanie o miejskich i regionalnych wydarzeniach i atrakcjach turystycznych; sporządzanie raportów;
Wymagania doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku, dobrej znajomości języka angielskiego; łatwości w nawiązywania kontaktów; gotowości do pracy zmianowej, dyspozycyjności; umiejętności pracy pod presją czasu i zadań; dobrej organizacji pracy – samodzielności; posiadania...
Jeśli cechuje Cię wysoka kultura osobista oraz zdolności w zakresie komunikacji bezpośredniej; entuzjazm i empatia w codziennej pracy; znajomość języka polskiego i angielskiego w stopniu komunikatywnym; umiejętność pracy w zespole; Jeśli jesteś uśmiechnięty, pozytywnie nastawiony do...
Kierownik sali restauracyjnej jest odpowiedzialny za wizerunek restauracji i zapewnienie najwyższych standardów obsługi Gości poprzez idealne prowadzenie zmiany. Kierownik sali restauracyjenej wprowadza pozytywną atmosferę i motywuje podległych pracowników, w celu osiągnięcia najlepszych...
Kierownik sali restauracyjnej jest odpowiedzialny za wizerunek restauracji i zapewnienie najwyższych standardów obsługi Gości poprzez idealne prowadzenie zmiany. Kierownik sali restauracyjnej wprowadza pozytywną atmosferę i motywuje podległych pracowników, w celu osiągnięcia najlepszych...
Zadania na stanowisku pracy: Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturami; Dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw; Racjonalne gospodarowanie towarem; Utrzymanie właściwego stanu higieniczno – sanitarnego pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego;
Zadania na stanowisku pracy: Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturami; Dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw; Racjonalne gospodarowanie towarem; Utrzymanie właściwego stanu higieniczno – sanitarnego pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego;
Zadania na stanowisku pracy: Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z recepturami; Dbałość o jakość i estetykę przygotowywanych potraw; Racjonalne gospodarowanie towarem; Utrzymanie właściwego stanu higieniczno – sanitarnego pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego;
Zadania na stanowisku pracy: obsługa gości hotelowych zgodnie z przyjętymi standardami i procedurami; współpraca z pozostałymi działami hotelu; dbałość o jak najlepszy wizerunek hotelu;
Wymagania: minimum 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku – warunek konieczny; znajomość procedur pracy w gastronomii, HACCP, BHP; samodzielność i dobra organizacja pracy; umiejętność pracy zespołowej; kreatywność i inicjatywa; dyspozycyjność, sumienność; zaangażowanie i...
Główne zadania: Profesjonalna, fizjoterapeutyczna opieka nad Gośćmi, poprzez dostarczanie usług na najwyższym poziomie; Odpowiedzialność za jakość obsługi Gości oraz budowanie długofalowych relacji; Praca w systemie zadaniowym, najczęściej w weekendy;