Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Archiwalne oferty pracy

  • Recepcjonista / Recepcjonistka

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    42 dni
    Na co dzień będziesz mieć okazję dokładać wszelkich starań, chęci oraz zaangażowania w jak najwyższą jakość świadczonych przez nas usług, tak aby nasi goście czuli się wyjątkowo zaopiekowani i mogli cieszyć się miłą atmosferą, doskonałą i przyjazną obsługą, jak również...
  • Szef zmiany w kuchni

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    42 dni
    ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...
  • Recepcjonista (K/M)

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    61 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, otwartość na innych oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się miłą atmosferą, profesjonalną obsługą oraz indywidualnym, zorientowanym na ich potrzeby podejściem.
  • Specjalista ds. rezerwacji

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    61 dni
    Jeżeli dzielisz naszą pasję gościnności, jesteś osobą otwartą na zmiany, pełną pozytywnej energii, ale również wrażliwą i empatyczną, która wyczuwa potrzeby innych, to właśnie Ciebie szukamy! Dołącz do NAS! TWOJE ZADANIA: zagwarantowanie profesjonalnej obsługi gości podczas...
  • Portier

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    65 dni
    TWOJA MISJA Powitanie i pożegnanie gości; Obsługa bagażowa gości; Udzielanie informacji o usługach dostępnych w hotelu i w otoczeniu hotelu; Aranżowanie transportu; Przekazywanie informacji i korespondencji gości; Opieka nad lobby hotelowym, wejściem do hotelu oraz miejscami przechowywania...
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    65 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    65 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kuchmistrz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    65 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kelner / Kelnerka

    Mercure & Ibis Gdańsk Stare Miasto   Gdańsk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    68 dni
    TWOJA MISJA Obsługa gości hotelowych w restauracji; Obsługa klientów hotelu w ramach funkcjonującego systemu wynajmowanych sal konferencyjnych; Oferowanie naszym gościom najwyższej jakości obsługi kelnerskiej i cateringowej; Jeśli spełniasz nasze wymagania to z radością powitamy Cię W...
  • Recepcjonista (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    69 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, otwartość na innych oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się miłą atmosferą, profesjonalną obsługą oraz indywidualnym, zorientowanym na ich potrzeby podejściem.
  • Magazynier

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    69 dni
    MISJA Jako Magazynier będziesz odpowiedzialny/a za zapewnienie prawidłowości procesu przyjmowania, rejestracji, wydawania oraz kontrolowania przepływu towarów dla obiektu z 516 pokojami i 2 tysiącami m2 powierzchni konferencyjnej. Będziesz raportował bezpośrednio do Szefa Kuchni.
  • Szef Kuchni

    ibis & ibis Budget Warszawa Reduta   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    69 dni
    Twój zakres obowiązków Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kuchmistrz

    ibis & ibis Budget Warszawa Reduta   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    69 dni
    Twój zakres obowiązków W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kierownik ds. Gastronomii

    Novotel & ibis Poznań Centrum   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    69 dni
    Twoja misja Twoją misją będzie kompleksowe kierowanie i nadzorowanie pracy działu gastronomii hotelu Novotel & Ibis Poznań Centrum ( 516 pokoi, przestrzenie konferencyjne 2 tyś m2) złożonego z: Konferencje & bankiety, śniadania, kawiarnia WiseCafe, restauracja Winestone, Room Service oraz...
  • Kelner (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    70 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, otwartość na innych oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli doświadczać atmosfery gościnności w naszej restauracji, czuli się zaopiekowani i cieszyli się z pobytu u nas! Będziesz współpracować z działem kuchni, aby móc...
Aktualne oferty pracy

Aktualne oferty pracy

13

Accor

Złota 59

00-120 Warszawa