Obowiązki: zarządzanie działem recepcji, koordynowanie pracy podległego personelu, kreowanie pozytywnego wizerunku firmy, dbanie o standard obsługi gości, raportowanie. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe, min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku,...
OPIS STANOWISKA: pomoc w przygotowywaniu potraw, utrzymywanie w należytej czystości kuchni, prace porządkowe (zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu kuchennego). WYMAGANIA: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku (6 miesięcy), wykształcenie: średnie/zawodowe kucharz (mile...
OPIS STANOWISKA: utrzymywanie w należytej czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń, najbliższego otoczenia przed wejściem do hotelu oraz pomieszczeń do przechowywania urządzeń i środków WYMAGANIA: min. 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku; znajomość języka angielskiego...
OPIS STANOWISKA PRACY: przygotowanie dań a la carte, ścisła współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy, dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań. WYMAGANIA: doświadczenie w zawodzie kucharza, wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,...
OPIS STANOWISKA PRACY: przygotowanie dań a la carte, ścisła współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy, dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań. WYMAGANIA: doświadczenie w zawodzie kucharza, wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,...
OPIS STANOWISKA: pomoc w przygotowywaniu potraw, utrzymywanie w należytej czystości kuchni, prace porządkowe (zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu kuchennego). WYMAGANIA: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku (6 miesięcy), wykształcenie: średnie/zawodowe kucharz (mile...
OPIS STANOWISKA PRACY: przygotowanie dań a la carte, ścisła współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy, dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań. WYMAGANIA: doświadczenie w zawodzie kucharza, wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,...
OPIS STANOWISKA: utrzymywanie w należytej czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń, najbliższego otoczenia przed wejściem do hotelu oraz pomieszczeń do przechowywania urządzeń i środków WYMAGANIA: min. 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku; znajomość języka angielskiego...
OPIS STANOWISKA: Zarządzanie Działem Służby Pięter (planowanie, organizowanie oraz rozliczanie pracy Działu), Dbanie o terminową i rzetelną pracę podległego personelu, Prowadzenie działań Służby Pięter zgodnie z przyjętymi w Spółce procedurami i standardami, Realizacja wszelkich...
OPIS STANOWISKA: utrzymywanie w należytej czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń, najbliższego otoczenia przed wejściem do hotelu oraz pomieszczeń do przechowywania urządzeń i środków WYMAGANIA: min. 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku; znajomość języka angielskiego...
OPIS STANOWISKA: utrzymywanie w należytej czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń, najbliższego otoczenia przed wejściem do hotelu oraz pomieszczeń do przechowywania urządzeń i środków WYMAGANIA: min. 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku; znajomość języka angielskiego...
Obowiązki: obsługa grup zorganizowanych (konferencje, bankiety), kompetentna i uprzejma obsługa Gości, ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi, dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w należytej...
OBOWIĄZKI: obsługa bankietów, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi, dbanie o dobry wizerunek firmy, dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w...
OBOWIĄZKI: obsługa bankietów, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi, dbanie o dobry wizerunek firmy, dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w...
OBOWIĄZKI: obsługa gości a’ la carte, obsługa bankietów, obsługa cateringów zewnętrznych, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, ścisła współpraca z personelem kuchni, w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi, dbanie o dobry wizerunek firmy, dbałość o estetykę...