OBOWIĄZKI: obsługa bankietów, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi, dbanie o dobry wizerunek firmy, dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w...
OBOWIĄZKI: obsługa bankietów, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi, dbanie o dobry wizerunek firmy, dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w...
OPIS STANOWISKA: meldowanie gości, przydzielanie pokoi, przyjmowanie rezerwacji, obsługa korespondencji, udzielanie informacji, przyjmowanie reklamacji, prowadzenie rachunków związanych z pobytem gości, obsługę programu komputerowego zarządzającego stanem wolnych pokoi itp. WYMAGANIA: min....
OBOWIĄZKI: obsługa bankietów, kompetentna i uprzejma postawa wobec klientów, ścisła współpraca z personelem kuchni w dbałości o estetyczne podanie potraw i napoi, dbanie o dobry wizerunek firmy, dbałość o estetykę stanowiska pracy oraz pozostawienie go po zakończonej zmianie w...
Opis stanowiska: realizowanie polityki i strategii sprzedażowej wedle założonych budżetów oraz zatwierdzonych planów marketingowych; aktywne poszukiwanie klientów, jak również utrzymywanie i budowanie relacji z kluczowymi klientami; regularna analiza skuteczności działań...
OPIS STANOWISKA: pomoc w przygotowywaniu potraw, utrzymywanie w należytej czystości kuchni, prace porządkowe (zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu kuchennego). WYMAGANIA: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku (6 miesięcy), wykształcenie: średnie/zawodowe kucharz (mile...
OPIS STANOWISKA: meldowanie gości, przydzielanie pokoi, przyjmowanie rezerwacji, obsługa korespondencji, udzielanie informacji, przyjmowanie reklamacji, prowadzenie rachunków związanych z pobytem gości, obsługę programu komputerowego zarządzającego stanem wolnych pokoi itp. WYMAGANIA: min....
OPIS STANOWISKA PRACY: przygotowanie dań a la carte, ścisła współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy, dokładność oraz szybkość w wykonywaniu poleconych zadań. WYMAGANIA: doświadczenie w zawodzie kucharza, wykształcenie zawodowe lub w trakcie nauki,...
OPIS STANOWISKA: Zarządzanie Działem Służby Pięter (planowanie, organizowanie oraz rozliczanie pracy Działu), Dbanie o terminową i rzetelną pracę podległego personelu, Prowadzenie działań Służby Pięter zgodnie z przyjętymi w Spółce procedurami i standardami, Realizacja wszelkich...
OPIS STANOWISKA: meldowanie gości, przydzielanie pokoi, przyjmowanie rezerwacji, obsługa korespondencji, udzielanie informacji, przyjmowanie reklamacji, prowadzenie rachunków związanych z pobytem gości, obsługę programu komputerowego zarządzającego stanem wolnych pokoi itp. WYMAGANIA: min....