MISJA Jako Magazynier będziesz odpowiedzialny/a za zapewnienie prawidłowości procesu przyjmowania, rejestracji, wydawania oraz kontrolowania przepływu towarów dla obiektu z 516 pokojami i 2 tysiącami m2 powierzchni konferencyjnej. Będziesz raportował bezpośrednio do Szefa Kuchni.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, otwartość na innych oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się miłą atmosferą, profesjonalną obsługą oraz indywidualnym, zorientowanym na ich potrzeby podejściem.
specjalista (mid) umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Realizacja planów sprzedażowych; Aktywne pozyskiwanie nowych Kontrahentów z sektora MICE (Meetings, Incentive, Conferencje, Events) Prezentacja, negocjacje oraz sprzedaż oferty konferencyjno-gastronomicznej hotelu; Budowanie relacji z nowymi oraz utrzymywanie relacji na wysokim poziomie z...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 dni
wysoka kultura osobista oraz zdolności w zakresie komunikacji bezpośredniej; entuzjazm i empatia w codziennej pracy; znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym; umiejętność pracy w zespole; gotowość do pracy w systemie zmianowym; aktualna książeczka zdrowia do celów...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 dni
Samodzielne gotowanie; Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami Restauracji; Stosowanie systemu HACCP; Praca na recepturach; Kreatywność; Dbałość o wysoki standard obsługi gości; Praca w Poznaniu / woj. wielkopolskie - zapewniamy wsparcie w relokacji.
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
MISJA Jako Magazynier będziesz odpowiedzialny/a za zapewnienie prawidłowości procesu przyjmowania, rejestracji, wydawania oraz kontrolowania przepływu towarów dla obiektu z 516 pokojami i 2 tysiącami m2 powierzchni konferencyjnej. Będziesz raportował bezpośrednio do Szefa Kuchni.