specjalista mid / junior / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Kontrola dokumentów od dostawców towarów; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowane: gastronomia...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami restauracji; Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw; Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy; Kontrola stanów magazynowych i zamawianie produktów; Współpraca z pozostałymi członkami zespołu...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 10 600 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Jesteś kucharzem / kucharką z wieloletnim doświadczeniem lub świeżo wyszkolonym? Poszukujemy kilku nowych pracowników do schronisk górskich i hoteli w całej Austrii. Dla absolwentów mamy stanowiska zespołowe kierowane przez bardziej doświadczonych kolegów. Możemy również zaoferować...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 dni
Twoje główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
20 godz.
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
Sodexo Polska Spółka z o. o.Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska Organizacja pracy podległemu zespołowi, Planowanie menu, dbanie o poziom kosztów żywności; Przygotowywanie posiłków na podstawie receptur, Dbanie o wygląd i smak dań; Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, Udział w inwentaryzacji;
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
4 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
Nie brakuje Ci motywacji i otwartości do zdobywania wiedzy oraz nowych doświadczeń? Kochasz gotować, cenisz zdrową kuchnię, nie jest Ci obca idea zero waste?
Jesteś gotowy na kolejny krok w swojej karierze?
APLIKUJ do O3 – jedynego hotelu w Warszawie ze sportowym zacięciem na stanowisko
Zastępca Szefa Kuchni (k/m)
Warszawa
Twoją misją będzie
kreowanie i implementowanie nowych smaków oraz pozycji w menu wspólnie w Szefem Kuchni
wspieranie Szefa Kuchni w codziennej pracy operacyjnej
zamawianie surowców gastronomicznych, ich wybór oraz selekcja
nadzór nad serwowanymi daniami a la carte oraz śniadaniami w formie bufetu jak również podczas bankietów I konferencji
dbałość o wskaźniki kosztowe, w tym food cost
kontrola stanów magazynowych i przeprowadzanie inwentaryzacji
motywowanie, wspieranie i rozwijanie podległego zespołu kucharzy
szkolenie personelu - nowa karta menu, trendy w gastronomii
zarządzanie produktem i zespołem z zachowaniem zasad HACCP, GHP, GMP oraz FIFO
Wymagania
doświadczenie na stanowisku Szefa Zmiany w Kuchni
znajomość trendów oraz technik kulinarnych
dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie pracy weekendowej i zmianowej
komunikatywność, umiejętność pracy w zespole i pod presją
prezentowanie postawy proaktywnej, bycie liderem oraz mentorem dla zespołu
Zapewnimy Ci
przyjazną, nieformalną atmosferę pracy opartą na zasadach fair - play, wzajemnym szacunku i zaufaniu, w pozytywnie zakręconym, zróżnicowanym zespole.
pełny i kompleksowy program wdrożenia w nowe obowiązki
stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w wiarygodnej i dynamicznie rozwijającej się firmie SATORIA Group SA
szkolenia oraz możliwości rozwoju zawodowego
pełny i kompleksowy program wdrożenia w nowe obowiązki
atrakcyjny system premiowy
prywatną opiekę medyczną
możliwość nieograniczonego korzystania z hotelowej siłowni CROSS - FIT
możliwość korzystania z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych i grupowego ubezpieczenia PZU
specjalista mid / junior / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z założeniami menu; Dbałości o jakość, smak i ekspozycję serwowanych dań; Kontrola dokumentów od dostawców towarów; Dbałości o porządek; Oczekujemy: Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowane: gastronomia...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami restauracji; Dbałość o estetykę i jakość serwowanych potraw; Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy; Kontrola stanów magazynowych i zamawianie produktów; Współpraca z pozostałymi członkami zespołu...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 10 600 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Jesteś kucharzem / kucharką z wieloletnim doświadczeniem lub świeżo wyszkolonym? Poszukujemy kilku nowych pracowników do schronisk górskich i hoteli w całej Austrii. Dla absolwentów mamy stanowiska zespołowe kierowane przez bardziej doświadczonych kolegów. Możemy również zaoferować...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 dni
Twoje główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
20 godz.
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
Sodexo Polska Spółka z o. o.Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska Organizacja pracy podległemu zespołowi, Planowanie menu, dbanie o poziom kosztów żywności; Przygotowywanie posiłków na podstawie receptur, Dbanie o wygląd i smak dań; Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, Udział w inwentaryzacji;
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
4 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...