Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
Zobacz więcej ofert pracy

Zastępca Managera Gastronomii

Restauracja Biały Królik
Gdynia
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
1235 dni temu

Ogłoszenie numer: 4999574, z dnia 2021-07-07

Restauracja Biały Królik
Biały Królik poszerza horyzonty smaków; to miejsce stworzone z fantazją, gdzie rzeczywistość styka się z magią - zwłaszcza na talerzu.

Niepowtarzalny wystrój każdej z trzech sal wprowadza w magiczny świat baśni i nawiązuje do charakteru dań. Tradycyjne smaki, ubrane w dodatki odpowiadające współczesnym trendom, zachwycają niepowtarzalnymi połączeniami. Kreatywność szefa kuchni Marcina Popielarza (Chef Patron, finalista S.Pellegrino Young Chef 2018) pozwala przenieść się w krainę smaków dzieciństwa.

Specjalnością Białego Królika są receptury opierające się na regionalnych produktach. Restauracja z dumą wspiera lokalne gospodarstwa, kupując naturalne, świeże i pełnowartościowe składniki od wyselekcjonowanych producentów. 

Zastępca Managera Gastronomii

Miejsce pracy: Gdynia

 

Opis stanowiska

Restauracja autorska Biały Królik Hotelu Relais & Châteaux Quadrille w Gdyni Orłowie, poszukuje Zastępcy Managera Gastronomii.

 

Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za zapewnienie najwyższej jakości usług gastronomicznych i operacyjnych, organizację pracy i zarządzanie personelem zgodnie ze standardami. 

Wymagania

  • wysokie umiejętności oraz min. 2 letnie doświadczenie w zarządzaniu gastronomią;
  • bardzo dobra znajomość zagadnień gastronomicznych;
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego;
  • bardzo dobra organizacja;
  • umiejętność nawiązywania i podtrzymywania relacji z Gośćmi;
  • operatywność, kreatywność i dyspozycyjność;
  • współpraca z innymi działami hotelu (kuchnia, recepcja i sprzedaż);
  • znajomość win;
  • wysoka kultura osobista;
  • umiejętność pracy w zespole;
  • aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych

Oferujemy

  • stabilne warunki zatrudnienia;
  • pracę w prestiżowym hotelu;
  • możliwość rozwoju zawodowego w dynamicznej firmie;
  • współpraca z młodym, kreatywnym zespołem;
  • długoterminowe zatrudnienie na podstawie umowy o pracę;
  • szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego;
  • grafik uwzględniający sugestie pracowników;
  • praca z produktem najwyższej jakości;
  • możliwość kreowania miejsca.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...