Najnowsze oferty pracy

  • Szef / Kierownik kuchni

    Chez Nano   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    3 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Zakres obowiązków: Gotowanie i prezentacja potraw w ruchliwym środowisku; Zarządzanie zapasami i kontrola inwentarza; Rekrutacja, szkolenie i coaching zespołu; Utrzymanie higieny osobistej i...
  • Szef kuchni

    Chez Nano   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    5 dni
    Idealny szef kuchni będzie miał następujące cechy: Zdolność do gotowania i prezentowania potraw zgodnie ze specyfikacją w ruchliwym otoczeniu. Zdolność do dostarczania żywności GP% zgodnie z budżetem. Doświadczenie w inwentaryzacji i zarządzaniu kontrolą zapasów. Doskonałe...
  • Chef

    Chez Nano   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    6 dni
    Knowledge of French / English and experience in the industry are mandatory. Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Bielsko-Biała, Mostowa 5    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Jachranka Kierownik Lokalu Gastronomicznego Jachranka
Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego

Warszawianka Centrum Kongresowe Hotel Wellness&SPA
Jachranka
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
189 dni temu
Zastępca Kierownika Zaplecza Gastronomicznego
Miejsce pracy: Jachranka
Twój zakres obowiązków
  • Nadzór nad utrzymaniem czystości w zapleczach gastronomicznych i kantynie pracowniczej,
  • Dbanie o utrzymanie na odpowiednim poziomie wskaźnika stłuczek,
  • Planowanie pracy personelu zaplecza gastronomicznego,
  • Znajomość  procedur pracy w gastronomii w tym przepisów BHP, HACCP.
Nasze wymagania
  • Doświadczenie w pracy w hotelarstwie w dziale gastronomii – warunek konieczny,
  • Dobra organizacja czasu pracy w tym umiejętność delegowania zadań,
  • Wysoka kultura osobista, otwartość,
  • Dyspozycyjność do pracy w weekendy i święta.
Oferujemy:
  • Przejrzyste zasady wynagradzania zależne od posiadanego doświadczenia,
  • Pracę w zespole otwartym na drugiego człowieka,
  • Program Emerytalny,
  • Zniżki na produkty i usługi hotelowe,
  • Program Rekomendacji Pracowników,
  • Prywatna Opieka Medyczna,
  • Możliwość dołączenia do ubezpieczenia grupowego.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef / Kierownik kuchni

    Chez Nano   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    3 dni
    Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Zakres obowiązków: Gotowanie i prezentacja potraw w ruchliwym środowisku; Zarządzanie zapasami i kontrola inwentarza; Rekrutacja, szkolenie i coaching zespołu; Utrzymanie higieny osobistej i...
  • Szef kuchni

    Chez Nano   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    5 dni
    Idealny szef kuchni będzie miał następujące cechy: Zdolność do gotowania i prezentowania potraw zgodnie ze specyfikacją w ruchliwym otoczeniu. Zdolność do dostarczania żywności GP% zgodnie z budżetem. Doświadczenie w inwentaryzacji i zarządzaniu kontrolą zapasów. Doskonałe...
  • Chef

    Chez Nano   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę
    6 dni
    Knowledge of French / English and experience in the industry are mandatory. Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.
  • Zastępca Kierownika Restauracji

    Rex Concepts BK Poland S.A.   Bielsko-Biała, Mostowa 5    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   5 500 - 6 000 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 dni
    Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...