Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    20 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
Zobacz więcej ofert pracy

Zastępca Kierownika Restauracji

Rex Concepts PLK Poland S.A.
Warszawa, Ochota
5 000 - 6 000 zł brutto/mies.
kierownik/koordynator
umowa o pracę
praca stacjonarna
410 dni temu
Historia Popeyesa rozpoczęła się 49 lat temu w Nowym Orleanie w Luizjanie. To co zaczęło się jako jedna mała restauracja z marzeniem o stworzeniu najlepszego smażonego kurczaka na świecie, jest teraz szaleństwem, które ogarnęło świat serwując w ponad 3700 restauracjach.

Szukamy osób, którzy chcą mieć udział w uczynieniu Popeyes najbardziej lubianą marką kurczaków w Polsce - czy to będziesz Ty? Przekonaj się sam i zaaplikuj na stanowisko:
Zastępca Kierownika Restauracji
Miejsce pracy: Warszawa, Ochota
Czym będziesz się zajmować?
  • Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji,
  • Dbaniem o dobre samopoczucie gości, egzekwując przestrzeganie standardów obsługi, utrzymując czystość w restauracji i zapewniając pozytywne wrażenia naszym Gościom,
  • Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników,
  • Układaniem grafików pracy,
  • Realizacją wskaźników KPI,
  • Dbaniem o dostępność wszystkich produktów potrzebnych do przygotowania pysznego posiłku dla naszych Gości,
  • Prowadzeniem zmian i ścisłą współpracą ze swoim zespołem menedżerskim, tak aby stale poprawiać wyniki Waszej restauracji,
  • Czasami również obsługą kasy i przygotowywaniem posiłków.
Jakie są nasze wymagania?
  • Musisz znać i uwielbiać branżę QSR - warunek konieczny,
  • Minimum półroczne doświadczenie w zarządzaniu zespołem,
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego umożliwiająca swobodną komunikację,
  • Chęć do pracy z ludźmi (będziesz budować trwałe relacje z Gośćmi oraz z Zespołem),
  • Wysoki nacisk na obsługę Gościa – tak jesteśmy szaleni na tym punkcie! Zależy nam na pozytywnych doznaniach naszych Gości :)
  • Umiejętność zarządzania kosztami restauracyjnymi,
  • Dobra znajomość pakietu MS Office, w szczególności Excel,
  • Bardzo dobra organizacja pracy i samodzielność w działaniu,
Co oferujemy?
  • Stabilne warunki zatrudnienia na podstawie umowy o pracę – pierwsza umowa na okres 12 miesięcy,
  • Miesięczny system premiowy,
  • Prywatną opiekę medyczną na preferencyjnych warunkach,
  • Dostęp do atrakcyjnej oferty na karnet sportowy,
  • Swobodę w działaniu,
  • Szkolenia wewnętrzne,
  • Możliwość dalszego rozwoju.
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    20 godz.
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...