POSZUKUJEMY OSÓB DO PRACY W GLIWICACH NA STANOWISKO
Z-ca Kierownika Działu Mięso-Wędliny
Miejsce pracy: Gliwice
Wymagania:
- Wykształcenie min. średnie – preferowane kierunkowe
- Doświadczenie zawodowe w pracy przy rozbiorze mięsa oraz przy produkcji wędlin
- Umiejętność obsługi komputera (pakiet MS Office)
- Umiejętność bardzo dobrej organizacji pracy
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników
- Zaangażowanie i motywacja do osiągania jak najwyższych standardów i wyników oraz realizacji określonych celów
- Posiadanie pracowniczej książeczki zdrowia (Sanepid) będzie dodatkowym atutem
Poznaj
Transgourmet Polska
Transgourmet Polska jest właścicielem marek handlowych Transgourmet i Selgros. Transgourmet to dystrybucja do gastronomii i punktów zbiorowego żywienia. Mamy własną profesjonalną flotę samochodów oraz nowoczesne centra logistyczno-magazynowe w Ożarowie Mazowieckim i Gliwicach. Selgros to ogólnopolska sieć samoobsługowych hal handlowych. Oferujemy pełne zaopatrzenie dla klientów indywidualnych i osób prowadzących działalność gospodarczą. Działamy w 20 oddziałach, w największych miastach w Polsce, zatrudniając ponad 4 500 pracowników.