Nasz zespół to ludzie z dużym doświadczeniem, oraz młodzi budujący swoją drogę zawodową. Praca jest dla nas pasją, a satysfakcja klienta celem rozwoju firmy.
W związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy do swojego zespołu osób na stanowisko:
-
zmiana istniejących oraz opracowywanie i wdrażanie nowych receptur do produkcji,
-
zapewnienie oczekiwanego poziomu jakości wytworzonego produktu,
-
nadzór nad przebiegiem procesów produkcyjnych,
-
modernizacja i optymalizacja procesów technologicznych,
-
udział w tworzeniu i opracowywaniu nowych technologii produkcji,
-
wykonywanie prób technologicznych, optymalizacja kosztów prób oraz wykorzystania maszyn i urządzeń,
-
kalkulacja produktów oraz kontrola wydajności produktów,
-
tworzenie receptur dla nowych produktów,
-
podejmowanie działań korygujących w przypadku wystąpienia odchyleń w realizowanych procesach produkcyjnych.
-
wykształcenie wyższe kierunkowe: technologia żywności,
-
kilkuletnie doświadczenie w pracy na samodzielnym stanowisku w Dziale Technologii,
-
znajomość aktualnych regulacji prawnych dotyczących żywności,
-
odpowiedzialność, solidność, dokładność, systematyczność, konsekwencja i kreatywność w działaniu,
-
zdolności organizacyjne,
-
bardzo dobra znajomość pakietu MS Office,
-
umiejętność pracy w zespole,
-
prawo jazdy kategorii B,
-
dyspozycyjność,
-
wysoka kultura osobista,
-
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
-
pracę w renomowanej i dynamicznie rozwijającej się firmie,
-
możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji,
-
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat,
-
wynagrodzenie adekwatne do posiadanej wiedzy i umiejętności,
-
szkolenie wdrażające.