Jesteśmy cieszącymi się zaufaniem liderami w branży produktów wędliniarskich, poszukującymi otwartych na wyzwania, energicznych i przedsiębiorczych osób na stanowisko:
Technolog
Miejsce pracy: Ruda Śląska
Zadania:
- udział w pracach związanych z rozwojem i wdrażaniem nowych wyrobów oraz doskonaleniem już istniejących;
- przygotowywanie procesów i parametrów technologicznych dla nowopowstałych oraz istniejących produktów;
- sporządzanie odpowiedniej dokumentacji technologicznej;
- rozwiązywanie bieżących problemów związanych z procesami produkcyjnymi;
- nadzór nad właściwym przebiegiem procesów technologicznych w zakładzie;
- udział w degustacjach prób i ocenie produktu;
- Tworzenie specyfikacji i dbałość o dokumentację.
Wymagania:
- wykształcenie wyższe kierunkowe - technologia żywności a szczególnie technologia mięsa;
- mile widziane doświadczenie w branży FMCG - branża wędliniarska lub produktów świeżych;
- znajomość przepisów prawa żywnościowego oraz systemu HACCP;
- otwartość na nowe wyzwania i doświadczenia;
- zaangażowanie i determinacja w realizacji zadań i celów;
- sprawna organizacja własnej pracy;
- umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej;
- zdolność kreatywnego myślenia i działania w zakresie swojej odpowiedzialności;
- dobra znajomość pakietu MS Office.
Oferujemy:
- pracę w stabilnej i istniejącej ponad 20 lat polskiej firmie;
- możliwość realizacji swych ambicji oraz rozwój umiejętności zawodowych;
- umowę o pracę;
- ciekawą, pełną wyzwań pracę w otwartym, młodym zespole;
- niezbędne narzędzia pracy.