Ogłoszenie numer: 1398063, z dnia 2016-11-23
SPÓDZIELNIA PRACY "CUKRY NYSKIE"
Od 65 lat spełniamy słodkie marzenia naszych Klientów. Naszą ofertę produktową stanowi pieczywo cukiernicze trwałe, takie jak: herbatniki, wafle, markizy, biszkopty, pieczywo bez dodatku cukry oraz krakersy. W ofercie wyszczególnionych mamy około 100 pozycji. Dążymy do umacniania zaufania i opinii prężnego , wiarygodnego i ekspansywnego producenta.
Technolog
Miejsce pracy: Nysa
Opis stanowiska
- Koncepcyjna praca nad wyrobami
- Nadzór nad procesami technologicznymi
- Opracowywanie norm technologicznych i kalkulacji cenowych
- Opracowywanie instrukcji technologicznych dla maszyn i urządzeń
- Przeprowadzanie prób technologicznych nowych wyrobów, surowców i opakowań
- Ustalanie parametrów technologicznych wyrobów oraz kontrolowanie ich przestrzegania w produkcji
Wymagania
- Wykształcenie wyższe, kierunkowe: biotechnolog żywności, mile widziana specjalność piekarsko- cukiernicza
- Staż pracy-min.2 lata na stanowisku tożsamym
- Doświadczenie w branży cukierniczej
- Umiejętność pracy koncepcyjnej
- Zdolności sensoryczne
- Kreatywność, dyspozycyjność, samodzielność i odpowiedzialność
- Biegła obsługa komputera
- Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Oferujemy
- Stabilne warunki zatrudnienia-umowa o pracę
- Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji
- Pakiet świadczeń socjalnych
- Możliwość dalszego rozwoju zawodowego
- Możliwość zdobycia nowych doświadczeń
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.