Zakłady Mięsne Skiba S.A. są firmą z ponad 27-letnim doświadczeniem. Nasza historia zaczęła się w 1991 roku, kiedy rozpoczęliśmy działalność jako lokalna, rodzinna firma. Dziś dajemy zatrudnienie 1000 osobom i w dalszym ciągu staramy się, aby nasi pracownicy czuli się związani z nami tak jak to było na początku. Tworzymy zgrany zespół, w którym humor, uśmiech, pasja i zaangażowanie są codziennością. Cenisz to samo? Chcesz pracować z fajnymi ludźmi? Dołącz do nas!
Obecnie poszukujemy osób na stanowisko:
Technolog Mięsa Świeżego
Miejsce pracy: Chojnice
Do Twoich obowiązków należeć będzie:
- wdrażanie rozwiązań mających na celu doskonalenie istniejących produktów oraz procesów produkcyjnych,
- prowadzenie prób technologicznych przy zastosowaniu nowych technologii oraz maszyn,
- tworzenie dokumentacji technologicznej (specyfikacje, receptury, kalkulacje),
- wprowadzanie innowacji i ulepszeń ciągów technologicznych,
- nadzór nad procesem produkcyjnym,
- monitorowanie technologii produkcji pod względem pełnej dokumentacji i zgodności z obowiązującymi przepisami,
- udział w kontroli jakości produktów i nadzorze nad prawidłowym funkcjonowaniem systemów jakościowych,
- obserwacja trendów rynkowych oraz monitorowanie innowacyjnych rozwiązań technologicznych,
- udział w targach, kongresach i międzynarodowych wydarzeniach branżowych.
Polubisz pracę w ZM Skiba, ponieważ zaoferujemy Ci:
- ciekawą pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,
- stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę,
- atrakcyjne wynagrodzenie,
- duże możliwości rozwoju zawodowego,
- udział w szkoleniach podnoszących kwalifikacje,
- udział w targach, kongresach i międzynarodowych wydarzeniach branżowych,
- ubezpieczenie grupowe na atrakcyjnych warunkach,
- prywatną opiekę medyczną,
- bony świąteczne dla Ciebie i Twoich bliskich,
- fajne imprezy firmowe,
- dofinansowanie do wczasów,
- wsparcie przyjaznego zespołu.
Szukamy osób, które:
- posiadają wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia żywności i żywienia specjalizacja w mięsie wieprzowym),
- znają zagadnienia HACCP,
- znają linie technologiczne, maszyny oraz procesy technologiczne,
- znają zagadnienia z zakresu uboju i rozbioru mięsa wieprzowego,
- są kreatywne i innowacyjne w działaniu,
- posiadają zdolności organizacyjne,
- są dokładne i terminowe,
- są samodzielne i odpowiedzialne w działaniu,
- są komunikatywne i łatwo nawiązują kontakty,
- lubią pracę w zespole,
- lubią wyzwania,
- są pełne pozytywnej energii,
- angażują się w wykonywane zadania.
Dodatkowy atutem będzie:
- doświadczenie w pracy w branży mięsnej,
- znajomość j. angielskiego.
DOŁĄCZ DO NAS, JEŚLI LUBISZ LUDZI, MASZ W SOBIE POKŁADY ENERGII I CHCESZ SIĘ ROZWIJAĆ.