Zespół Dijo tworzą świetnie wykwalifikowani fachowcy, którzy na co dzień dbają o najwyższą jakość naszych produktów na każdym etapie ich przygotowania. Jesteśmy zakładem produkującym tortille, słone i słodkie przekąski, które z sukcesem eksportujemy do ponad kilkunastu krajów. W związku z rozbudową kolejnych, nowoczesnych linii produkcyjnych poszukujemy do naszego zespołu kandydatów na stanowisko:
- Rozwój nowych produktów spełniających wymagania rynku i klienta zgodnie z planem wdrożeń – aktywny udział w opracowywaniu koncepcji i testowaniu nowych produktów.
- Udział w przygotowaniu i przeprowadzaniu prób technologicznych i produkcyjnych oraz w tworzeniu i realizacji planów wdrożeń nowych produktów do produkcji i sprzedaży.
- Ulepszanie istniejących produktów i procesów produkcji w celu osiągnięcia zwiększonej efektywności kosztowej przy zachowaniu najwyższej jakości.
- Mapowanie parametrów procesu linii produkcyjnych – analiza, optymalizacja i standaryzacja procesów wytwarzania.
- Standaryzacja i weryfikacja technologii produkcji, receptur i surowców dla realizacji oczekiwanych poziomów kompleksowości.
- Tworzenie, modyfikacja i akceptacja specyfikacji surowców wraz z nadzorem nad bazą dokumentów.
- Kontakt z dostawcami, testowanie i akceptacja nowych surowców oraz udział w audytach dostawców.
- Udział w uruchomieniach i odbiorach inwestycji technologicznych.
- Obsługa systemów produkcyjnych w celu wdrożenia produktów do seryjnej produkcji.
- Dostarczanie szkoleń dla wytwarzania produktu spełniającego zdefiniowane cechy jakościowe określone przez Klientów.
- Wykształcenie wyższe (Technologia żywności, towaroznawstwo, zarządzanie i inżynieria produkcji lub pokrewne).
- Minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku w firmie z branży spożywczej w dziale jakości lub rozwoju.
- Doświadczenie w pracy na linii produkcyjnej będzie dodatkowym atutem.
- Wymagana znajomość MS Office. Doświadczenie w obsłudze programów projektowych typu CAD – dodatkowym atutem.
- Minimum dobry poziom znajomości j. angielskiego w mowie i piśmie.
- Samodzielność, b. dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.
- Orientacja na cel, determinacja i wytrwałość.
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
- Stałe miesięczne wynagrodzenie + motywujący system premiowy.
- Profesjonalne szkolenie wdrożeniowe oraz rozwojowe na każdym etapie współpracy.
- Ruchomy system czasu pracy – rozpoczęcie pracy w godzinach 07:00 – 09:00.
- Darmowy kurs języka angielskiego i niemieckiego.
- Dofinansowanie do karty MultiSport.
- Opieka medyczna LuxMed.
- Ubezpieczenie grupowe.
- Atmosferę nastawioną na współpracę, optymizm, dzielenie się wiedzą i doświadczeniem.
- Możliwość rozwoju zawodowego.
- Cykliczne imprezy integracyjne.
- Pracę w dynamicznie rozwijającym się przedsiębiorstwie produkcyjnym.
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.