Naszym Klientem jest firma ze Śląska, posiadająca sieć firmowych placówek handlowo-gastronomicznych.
W związku z planowanym zwiększeniem produkcji poszukiwana jest osoba, która będzie odpowiadała za udoskonalanie i opracowanie nowej grupy produktów cukierniczych i piekarniczych.
Technolog ds. Rozwoju Produkcji (żywność)
Miejsce pracy: śląsk
Nr Ref.: 3351
Nr Ref.: 3351
Zadania:
- odpowiedzialność za udoskonalenie istniejących receptur,
- opracowanie własnych receptur w celu opracowania nowych wyrobów i półproduktów,
- sporządzenie kalkulacji dotyczącej nowych receptur, odpowiednie archiwizowanie opracowań,
- praca z zespołem na produkcji wyrobów cukierniczych i piekarniczych,
- szkolenie z nowych produktów i technologii zespołu produkcyjnego i handlowego.
Wymagania:
- doświadczenie z technologii produkcji wyrobów piekarniczych, cukierniczych, mile widziane doświadczenie w gastronomii,
- wykształcenie kierunkowe: technologia żywności i żywienia,
- oczekiwana wiedza dotycząca produktów prozdrowotnych lub dla odbiorców stosujących różnorodne diety,
- doświadczenie w tworzeniu receptur, katalogowaniu,
- chęć realizowania własnej inicjatywy, kreatywności i eksperymentowania w opracowaniu nowych wyrobów,
- podstawowa obsługa MS Office.
Oferujemy:
- umowę o pracę, wynagrodzenie stałe i system prowizyjny,
- udostępnienie lokalu służbowego dla osób spoza Śląska,
- możliwość awansu i stałego podnoszenia wiedzy.
Posiadamy certyfikat na prowadzenie działalności w zakresie agencji zatrudnienia - wpis pod numerem 14300.
Horyzont Doradztwo Personalne Sp. z o.o.
ul. Zwycięstwa 16/18/16
44-100 Gliwice
tel 032 775 57 12
www.horyzont.pl