pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
Falenty Biznes i Wypoczynek to bardzo atrakcyjne miejsce na mapie mazowieckich obiektów wypoczynkowych i biznesowych. Wszystko za sprawą nowych, eleganckich, komfortowych pokoi, przestronnych, wielofunkcyjnych sal konferencyjnych, a także wyjątkowo dużego jak na miejsce noclegowe, kilkutorowego basenu.
Poszukujemy do naszego stałego Zespołu osób na stanowisko:
Szef kuchni
Miejsce pracy: Falenty
Główne zadania:
samodzielne prowadzenie zmiany, umiejętność organizacji pracy zespołu
kontrola produktywności pracowników kuchni oraz zmywaka
zarządzanie stanem oraz gospodarką magazynową
sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem
zapewnienie profesjonalnej obsługi poprzez dostarczanie Gościom usług na najwyższym poziomie
odpowiedzialność za jakość wykonywanych usług dla gości
współpraca z całym Zespołem i z Dyrekcją
Wymagania:
min. 5 letnie doświadczenie na stanowisku kucharza zmianowego lub zastępcy Szefa Kuchni
samodzielne prowadzenie zmiany, umiejętność organizacji pracy zespołu
wiedza z zakresu prowadzenia zasad HACCP
chęć do pracy w hotelarstwie i gastronomii
wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, komunikatywność
dyspozycyjność, wysoka kultura osobista – pracujemy w Zespole i dla Gości, którzy chcemy aby zawsze do nas wracali
Oferujemy:
stabilną i odpowiedzialną pracę
zatrudnienie na podstawie umowy cywilno-prawnej, kontrakt, umowa o pracę
atrakcyjne wynagrodzenie
przyjazną i partnerską atmosferę w pracy
preferowane stawki dla pracowników i ich rodzin w hotelach sieci CFI Hotels Group
CFI Hotels Group to dynamicznie rozwijająca się sieć obiektów hotelowych w Polsce. Obecnie posiadamy 14 lokalizacji oferujących doskonałą jakość, profesjonalną obsługę i atrakcyjne ceny. Naszymi Klientami są zarówno firmy planujące organizację konferencji, sympozjów i szkoleń jak i rodziny spragnione luksusowego relaksu w najbardziej urokliwych zakątkach kraju.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
8 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
4 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
6 dni
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...