menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
17 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
16 godz.
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Do głównych zadań należy: Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego; Opracowywaniem receptur i analiza „food cost” Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni; Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych;...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 godz.
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
3 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
menedżer umowa o pracę pełny etat 6 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
17 godz.
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
16 godz.
OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
10 dni
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
7 dni
Do głównych zadań należy: Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego; Opracowywaniem receptur i analiza „food cost” Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni; Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych;...
pracownik fizyczny umowa zlecenie aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 godz.
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
3 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...