



Od kilkudziesięciu lat marka hotelowa DoubleTree by Hilton cieszy się doskonałą reputacją na świecie. Ten sukces zawdzięczamy przede wszystkim naszym Pracownikom, którzy świadczą gościom usługi najwyższej jakości. Jesteśmy dumni z tego, że zatrudniamy ludzi reprezentujących najwyższy poziom,
ponieważ doskonale wiemy, że opinia naszej marki jest w ich rękach.
DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw,
jedno z największych centrów konferencyjnych sieci Hilton w Europie.
Jeśli Twoim celem jest praca w miejscu prestiżowym, w którym troszczymy się nie tylko o gości
ale także o Pracowników DOŁĄCZ DO NAS
DoubleTree by Hilton Hotel
- Planowanie i organizacja pracy własnej oraz podległego zespołu, egzekwowanie procedur i standardów
- Tworzenie menu a'la carte oraz menu bankietowego
- Dbanie o właściwy poziom food costu
- Dbałość o najwyższe standardy serwowanych dań
- Raportowanie do Dyrektora Gastronomii
- Praca zgodnie ze standardami HACCP oraz obowiązującymi w hotelu procedurami
- Min. 2 lata doświadczenia w pracy w Kuchni w hotelu na stanowisku kierowniczym
- Bardzo dobra wiedza kulinarna, znajomość aktualnych trendów
- Znajomość HACCP
- Efektywne kreowanie Food Cost, Labour Cost etc.
- Znajomość zasad zarządzania magazynami oraz obrotu materiałami i kontroli obrotu
- Umiejętność zarządzania zespołem
- Skrupulatność i rzetelność
- Wysoka kultura osobista
- Motywacja do pracy i rozwoju
- Aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Znajomość programu Materials Control oraz Opera
- umowa o pracę, kontrakt B2B
- pełny etat
- Pracę w prestiżowym hotelu marki Hilton
- Atrakcyjne wynagrodzenie
- Możliwość korzystania ze specjalnych zniżek dla Pracowników i ich Rodzin oraz Przyjaciół w hotelach sieci Hilton Worldwide na całym świecie
- Pracę w gronie doświadczonych i wspierających managerów
- ubezpieczenie na życie
- zniżki na firmowe produkty i usługi
- spotkania integracyjne