PURO to więcej niż hotel. To otwarty dom, w którym dużo się dzieje.
Lobby to duży pokój dzienny, tętniący życiem od rana do wieczora. Tam rozpoczniesz poranek z kubkiem kawy, zaszyjesz się z laptopem, a wieczorem wypijesz wino z przyjaciółmi. Restauracje i bary w PURO otwarte są dla wszystkich. Spotkasz tam gości z całego świata i ludzi miasta.
W PURO otaczamy się najlepszym wzornictwem. Cenimy młodych artystów i kolekcjonujemy ich dzieła. Popularyzując design i sztukę opowiadamy o współczesnym świecie.
Lubimy miasto i miejskie życie. Dlatego zawsze znajdziesz nas w centrum. Dzięki lokalizacji oraz inspiracji miejscowa architektura każdy hotel stanowi jego integralna część.
HINT Food & Drinks w PURO Wrocław to stylowe bistro, w którym w nieformalnej atmosferze spróbujesz klasycznych dań w autorskich odsłonach oraz piw z lokalnych browarów rzemieślniczych.
PURO to wyjątkowe hotele, które tworzą wyjątkowi ludzie.
- współtworzenie unikatowego konceptu na wrocławskiej mapie gastronomicznej
- koordynowanie, kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni
- odpowiedzialność za realizację budżetu działu kuchni, przewidywanie i planowanie wydatków związanych z działalnością gastronomiczną hotelu
- kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji) oraz racjonalne gospodarowanie towarem
- nadzorowanie kontaktów z dostawcami, negocjowanie warunków zakupu
- odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i serwisu na najwyższym poziomie
- pracę w dynamicznym zespole
- przyjazną, nieformalną atmosferę
- umowę o pracę
- pakiet medyczny
- dofinansowanie do ubezpieczenia
- kartę multisport
- zniżki na pobyt w hotelach PURO
- realne możliwości budowania ścieżki rozwoju
- firmowe i działowe wyjścia integracyjne
- szkolenia
- pracę w centrum Wrocławia
- masz 2-letnie doświadczenie w pracy w restauracji lub hotelu na stanowisku Szefa Kuchni, Zastępcy Szefa Kuchni lub Szefa zmiany
- cechuje Cię doskonała organizacja pracy własnej oraz kreatywność i innowacyjne podejście do postawionych zadań
- doskonale orientujesz się jakie są aktualne trendy gastronomiczne
- potrafisz umiejętnie i efektywnie zarządzać, szkolić i motywować zespół
- znasz przepisy: HACCP oraz bezpieczeństwa i higieny pracy
- jesteś zorientowany/-a na realizację wyznaczonych celów
- znasz język angielski w stopniu komunikatywnym
- masz ochotę dołączyć do zespołu , który tworzy ciekawe miejsce na gastronomicznej mapie Wrocławia
- cechuje Cię nieustające poczucie humoru, wieczny optymizm oraz wysoka kultura osobista