pracownik fizyczny część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
Zakres obowiązków Dbałość o utrzymanie czystości i higieny w kuchni i pomieszczeniach restauracji. Zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego zgodnie z wytycznymi szefa kuchni i zgodnie ze standardami higieny. Wykonywanie innych prac związanych z utrzymaniem porządku w pomieszczeniach...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
8 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
5 dni
Główne zadania: Zajmij stanowisko Kucharza w naszej restauracji, wykonując zadania takie jak przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, współpraca z Szefem Kuchni oraz zespołem, a także przestrzeganie procedur kuchennych i dbałość o jakość produktów.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Opis stanowiska Zarządzanie podległym zespołem i prowadzenie szkoleń personelu, wdrażanie nowych pracowników. Robienie grafików i zarządzanie pracą kuchni. Robienie zamówień, zarządzanie gospodarką magazynową; Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych potraw zgodnie ze...
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 000 - 8 500 zł brutto/mies.
8 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 36 - 40 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Zarządzanie czasem i organizowanie pracy w kuchni, aby zapewnić płynność serwisu; Utrzymywanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz przestrzeganie norm sanitarnych; Zamawianie i kontrolowanie jakości...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
HRK jest jedną z największych i najbardziej doświadczonych polskich organizacji doradczych z obszaru zarządzania kapitałem ludzkim. Dostarczamy naszym klientom rozwiązania potrzebne na każdym etapie cyklu życia pracownika w organizacji – od rekrutacji i employer brandingu, poprzez ocenę i rozwój pracowników, obsługę kadr i płac, aż po outplacement. Istniejemy od 2000 roku i działamy w oparciu o zespoły dedykowane do obsługi poszczególnych branż i sektorów rynkowych oraz oddziały regionalne.
Zespół HRK FMCG specjalizuje się w rekrutacji pracowników na potrzeby sektora dóbr szybko zbywalnych. Wspieramy liderów tego sektora w pozyskiwaniu profesjonalistów na potrzeby marketingu, trade marketingu, badań rynkowych i sprzedaży. Dzięki doświadczeniu we współpracy z sektorem FMCG rozumiemy cele biznesowe naszych klientów, branżowy język, specyficzne wymagania stawiane potencjalnym pracownikom oraz szczególnie cenione kompetencje zawodowe.
Dla naszego klienta dynamicznie rozwijającej się firmy oferującej usługi cateringowe na dużą część Polski, poszukujemy osoby do zakładu przemysłu gastronomicznego, mieszczącego się w północno-zachodniej części województwa mazowieckiego na stanowisko:
Szef kuchni województwo: mazowieckie
Zakres obowiązków:
Planowanie i kontrola całego procesu produkcji posiłków
Zarządzanie i nadzór nad 20 osobowym zespołem
Nadzór i kontrola nad wysokim standardem i jakością przygotowywanych potraw
Przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa
Odpowiedzialność za negocjacje z dostawcami
Przygotowywanie receptur potraw
Wymagania:
Wykształcenie, jako technik technologii żywności, bądź technolog żywności
Doświadczenie w przemyśle spożywczym lub gastronomii
3-letnie doświadczenie w produkcji żywności na stanowisku kierowniczym
Praktyczna znajomość systemu jakości HACCP
Oferujemy:
Atrakcyjne wynagrodzenie
Umowę o pracę
Praca w dynamicznie rozwijającej się firmie
Prosimy o załączeni klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych firmy HRK S.A z siedzibą w Warszawie przy Pl. Bankowym 2 w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z poź. zm.). Przyjmuję do wiadomości, że przysługuje mi prawo wglądu do treści moich danych oraz ich poprawiania.
pracownik fizyczny część etatu aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 godz.
Zakres obowiązków Dbałość o utrzymanie czystości i higieny w kuchni i pomieszczeniach restauracji. Zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego zgodnie z wytycznymi szefa kuchni i zgodnie ze standardami higieny. Wykonywanie innych prac związanych z utrzymaniem porządku w pomieszczeniach...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
8 godz.
Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
5 dni
Główne zadania: Zajmij stanowisko Kucharza w naszej restauracji, wykonując zadania takie jak przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, współpraca z Szefem Kuchni oraz zespołem, a także przestrzeganie procedur kuchennych i dbałość o jakość produktów.
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
5 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Opis stanowiska Zarządzanie podległym zespołem i prowadzenie szkoleń personelu, wdrażanie nowych pracowników. Robienie grafików i zarządzanie pracą kuchni. Robienie zamówień, zarządzanie gospodarką magazynową; Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych potraw zgodnie ze...
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 000 - 8 500 zł brutto/mies.
8 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 36 - 40 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Zarządzanie czasem i organizowanie pracy w kuchni, aby zapewnić płynność serwisu; Utrzymywanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz przestrzeganie norm sanitarnych; Zamawianie i kontrolowanie jakości...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
2 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!