Najnowsze oferty pracy

  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Szef kuchni

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
  • Szef Kuchni

    Sova Invest Sp z o.o.   Hajnówka, Nieznany Bór 1    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Do głównych zadań należy: Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego; Opracowywaniem receptur i analiza „food cost” Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni; Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych;...
  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    5 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kebab master

    Praca.pl   Łódź    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    5 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
Zobacz więcej ofert pracy

Szef Kuchni

Restauracja Pergola
świętokrzyskie
praca stacjonarna
2942 dni temu

Ogłoszenie numer: 1424109, z dnia 2016-11-30

www.restauracja-pergola.pl


‘Pergola Restauracja & Cafe-Bistro’ mieści się w kompleksie Hali Stulecia,

obiektu wpisanego na listę UNESCO, miejsca obowiązkowych wycieczek turystów zagranicznych, krajowych oraz mieszkańców Wrocławia.
Naszymi klientami są klienci indywidualni, grupy wycieczkowe, klienci biznesowi, a także najwyższej rangi przedstawiciele władz samorządowych i ogólnokrajowych.

Stabilna firma prowadząca działalność restauracyjną i cateringową

pod nazwą ‘Pergola Restauracja & Cafe-Bistro’ we Wrocławiu, zatrudni osobę na stanowisku:

Szef Kuchni

Miejsce pracy: świętokrzyskie

 

Opis stanowiska

  • Poszukujemy kreatywnej osoby, której zadaniem będzie zbudowanie zespołu kucharzy i pomocników, współtworzącego rozwój restauracji, będący w stanie obsłużyć rosnącą liczbą zleceń na usługi cateringowe.
  • Poszukujemy osób z całej Polski do pracy we Wrocławiu: ‘Pergola – Restauracja & Cafe-Bistro’
  • Zapewniamy zakwaterowanie

Zakres obowiązków:

  • odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i obsługi gastronomicznej na najwyższym poziomie w ramach restauracji oraz przy realizacji usług cateringowych
  • kreacja menu z uwzględnieniem sezonowości i trendów kulinarnych
  • dbałość o szczegóły, estetykę i jakość serwowanych dań
  • nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków
  • systemowe tworzenie produktu cateringowego wraz z rozwiązaniami logistycznymi
  • tworzenie ofert gastronomicznych dla osób indywidualnych i grupowych
  • przewidywanie i planowanie wydatków związanych z prowadzoną działalnością gastronomiczną, optymalizacja Food Cost’u, kontrola opłacalności produkcji
  • przygotowywanie listy do zamówień produktów, koordynacja zaopatrzenia, odpowiedzialność za stany magazynowe
  • koordynowanie i nadzór nad całością pracy kuchni i zatrudnionego personelu
  • przestrzeganie norm, procedur i metod pracy w kuchni w zakresie Sanepidu, BHP, p-poż., HACCP

Wymagania

  • od osoby, z którą chcemy współpracować, oczekujemy dużej samodzielności i wizji tego, w jaki sposób funkcja kuchni może wpłynąć na rozwój biznesu całej firmy
  • umiejętność łączenia styli i smaków z uwzględnieniem sezonowości i trendów kulinarnych, śledzenie pracy mistrzów oraz szukanie nowych inspiracji
  • wykształcenie kierunkowe
  • min. 3-letnie udokumentowane doświadczenie zawodowe w pracy na stanowisku szefa kuchni, zastępcy szefa kuchni
  • aktualna książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
  • prawo jazdy kat.B
  • wiedza z zakresu HACCP
  • znajomość procesów technologicznych oraz przepisów związanych z obrotem żywnością
  • umiejętność budowania zespołu pracowników kuchni i kierowania nim
  • kreatywność i samodzielność
  • dyspozycyjność
  • bardzo dobra organizacja pracy
  • mile widziany udział w Konkursach Kulinarnych i międzynarodowe doświadczenie

Oferujemy

  • angażującą pracę w dynamicznym i kreatywnym zespole
  • otwartość na kreatywne propozycje zwiększające priorytetową rolę kuchni w rozwoju firmy i całości biznesu
  • atrakcyjne i stabilne warunki zatrudnienia w tym pomoc w zakwaterowaniu dla osoby spoza Wrocławia
  • możliwość podnoszenia kwalifikacji oraz zdobywanie nowego doświadczenia

 

Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Szef kuchni

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
  • Szef Kuchni

    Sova Invest Sp z o.o.   Hajnówka, Nieznany Bór 1    praca stacjonarna   dziś wygasa
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    8 dni
    Do głównych zadań należy: Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego; Opracowywaniem receptur i analiza „food cost” Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni; Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych;...
  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    5 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kebab master

    Praca.pl   Łódź    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    5 godz.
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...