- Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji
- Zarządzanie podległym personelem
- Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu
- Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy
- Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta
- Składanie zamówień, kontrola magazynów oraz kosztów spożywczych
- Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu
- Kontrola punktów HACCAP
- Doświadczenia na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej
- Umiejętności kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej
- Bardzo dobrej organizacji pracy
- Odpowiedzialności za jakość, świeżość oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań
- Kontroli pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników
- Praktyczna znajomość systemu HACCP
- Kreatywności i otwartości na zmiany
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, z terminowymi wypłatami
- Praca od poniedziałku do piątku, wolne weekendy
- Benefity (karta sportowa, prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe)
- Możliwość rozwoju w strukturach firmy
- Profesjonalne szkolenia
- Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.