Kim jesteśmy?
Tabu Sushi to znana i ceniona łódzka restauracja, słynąca z kreatywnych połączeń smaków kuchni japońskiej, tajskiej i koreańskiej. Tworzymy wyjątkowe kompozycje, dopieszczamy każdą potrawę, serwujemy nieoczekiwane smaki. Wszystko po to, aby pobudzić emocje naszych Gości, dać Im poczucie ogromnej satysfakcji z jedzenia u nas, a przede wszystkim sprawić, aby wracali do nas i zapraszali swoje rodziny i znajomych do Tabu Sushi.
SZEFA KUCHNI (kuchnia japońska, tajska, koreańska)
- podstawą będzie zarządzanie Zespołem naszych Kucharzy, organizacja pracy własnej oraz wszystkich Pracowników, a także wspólna praca przy realizacji bieżących zamówień
- dbałość o jakoś produktów, precyzja i pasja w tworzeniu kompozycji smakowych, a także mistrzowskie podanie dania – to składowe, które muszą towarzyszyć Twojej codziennej pracy
- aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie zaopatrzenie – od planowania po odbiór i odpowiednie zabezpieczenie wszystkich produktów, w tym wykonywanie raportów
- otwartość na rozmowy z Gośćmi, ciekawymi tajników naszej kuchni – jeśli zaproszą Szefa Kuchni do stolika, wierzymy, że sprawi Ci to przyjemność
- komponowanie menu – zmieniamy je zgodnie z rytmem pór roku i to Ciebie poprosimy o nowe pomysły i kompozycje smakowe
- tworzenie i realizacja menu na wydarzenia specjalne, które są u nas organizowane – to zadanie bardzo ważne, bo naszym celem jest rozkochanie w nas nowych Gości biorących udział w eventach firmowych czy spotkaniach okolicznościowych.
- pracę w cenionej, bardzo lubianej restauracji Tabu Sushi, która zdobyła już uznanie na łódzkiej mapie restauracji japońskich, tajskich i koreańskich.
- wyjątkowe miejsce pracy – nasze wnętrza zachwycają, zaraz po pysznym jedzeniu, są naszą wielką chlubą
- rodzinną atmosferę, dzięki której tworzymy zgrany Zespół
- elastyczny grafik, który staramy się dostosować do całego Zespołu
- umowę o pracę (po okresie próbnym), zlecenie, dzieło, bądź umowę o współpracy – w zależności od preferencji.
- przede wszystkim pasji do gotowania i tworzenia dań, bo to podstawa na tym stanowisku
- znajomości kuchni japońskiej, tajskiej i koreańskiej – wiedzy i doświadczenia w tym zakresie
- entuzjazmu w codziennej pracy, zaangażowania i pozytywnej energii
- umiejętności zarządzania zespołem, a także dostawami
- gotowości do pracy zmianowej, także w niedziele i święta
- doświadczenia oraz znajomości przepisów sanitarnych i systemu HACCP, bo praca na tym stanowisku wymaga wiedzy i fachowości w tym zakresie.
Poznaj
CFI Hotels Group
CFI Hotels Group to dynamicznie rozwijająca się sieć obiektów hotelowych w Polsce. Obecnie posiadamy 14 lokalizacji oferujących doskonałą jakość, profesjonalną obsługę i atrakcyjne ceny. Naszymi Klientami są zarówno firmy planujące organizację konferencji, sympozjów i szkoleń jak i rodziny spragnione luksusowego relaksu w najbardziej urokliwych zakątkach kraju.