Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego zespołu gastronomicznego, w jednej z lokalizacji poszukuje kandydatów/ek na stanowisko
Szef Kuchni/Kierownik Obiektu/Kantyny
Miejsce pracy: Oleśnica lub Środa Śląska
Wymagana Książeczka SANEPID
Praca od poniedziałku do piątku:
- Szef Kuchni od godz.6.00 do godz.14.00
- Kierownik od godz.8.00 do godz.16.00
- Dobre warunki zatrudnienia – TERMINOWE WYPŁATY!
- Pracę w kameralnym zespole;
- Benefity pozapłacowe (premie, dopłatę do pakietu medycznego oraz sportowego);
- Profesjonalne szkolenia.
- Mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w gastronomii (preferowane: gastronomia zamknięta);
- Wykształcenia gastronomicznego;
- Dobrej organizacja pracy;
- Wymagana Książeczka SANEPID.
- Planowanie produkcji;
- Zarządzanie Pracownikami, tworzenie grafików;
- Utrzymanie wsadu na odpowiednim poziomie;
- Tworzenie receptur;
- Kontrola jakości sporządzanych potraw;
- Nadzór nad wydawaniem posiłków;
- Dzienne analizy kosztów;
- Zamawianie towaru;
- Przestrzeganie zasad HACCP.
- Zarządzanie Pracownikami;
- Dbanie o utrzymanie dobrych relacji z Klientami i Konsumentami.
Poznaj
Dussmann Polska Sp.z o.o.
W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.
Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.
Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.