pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 godz.
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
W Hotelach SPA Dr Irena Eris zatrudniamy osoby z pasją, zaangażowaniem, śmiałe, otwarte na innych. Stawiamy na rozwój zawodowy i osobisty naszych pracowników.
Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica Zdrój poszukuje kandydata na stanowisko:
Starszy Kucharz
Miejsce pracy: Polanica-Zdrój
ZATRUDNIONA OSOBA BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA:
przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami,
zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,
estetykę potraw,
prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej,
utrzymanie porządku w miejscu pracy.
OD KANDYDATEK/KANDYDATÓW OCZEKUJEMY:
dwuletniego doświadczenia w pracy na stanowisku Kucharza,
perfekcyjnej organizacji pracy własnej,
umiejętności pracy w zespole,
utrzymania dyscypliny pracy i higieny.
OFERUJEMY:
ciekawą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej
możliwość zdobycia dużego doświadczenia w pracy w Hotelu
możliwość awansu i rozwoju w ramach sieci Hoteli Spa Dr Irena Eris
szeroki zakres korzyści pozapłacowych np.:
opieka medyczna,
ubezpieczenie na życie,
bezpłatne posiłki,
rabaty na zakup kosmetyków oraz na pobyt i wyżywienie w naszych Hotelach,
pracownik fizyczny pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
11 godz.
Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
BrofakturaSiedlce, ul. Armii Krajowej 5
praca stacjonarna
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Obsługa maszyn do mycia naczyń, Czyszczenie sztućców i zastawy, Dbanie o czystość i stan sanitarny urządzeń kuchennych, Utrzymywanie porządku w kuchni oraz pomieszczeniach socjalnych i magazynowych, Wsparcie dla Szefa kuchni i innych kucharzy.
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 350 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
2 dni
Obowiązki: Przygotowywanie różnorodnych dań z uwzględnieniem potrzeb pracowników, Zachowanie standardów higieny i bezpieczeństwa żywności, Współpraca z personelem stołówki dla efektywnej obsługi.
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.