Jesteśmy największą w Polsce firmą świadczącą niezależne usługi w zakresie badań i ekspertyz jakościowych, dysponującą siecią akredytowanych laboratoriów analitycznych.
Dla naszych klientów z wielu branż oferujemy szeroki wachlarz wyspecjalizowanych analiz żywności, kosmetyków i produktów chemii gospodarczej, farmaceutyków, opakowań i artykułów przemysłowych, paliw ciekłych i stałych i wielu innych.
J.S. HAMILTON POLAND Sp. z o.o. posiada ponad 10 oddziałów w Polsce oraz na rynku zagranicznym. Łącznie zatrudnia ponad 900 osób.
Specjalista ds. prowadzenia szkoleń sensorycznych (ocena jakości żywności)
Miejsce pracy: Gdynia
Opis stanowiska:
- Prowadzenie szkoleń sensorycznych (ocena jakości żywności)
- Przygotowanie dokumentacji i materiałów niezbędnych do przeprowadzania szkoleń sensorycznych
- Analiza ocen ewaluacyjnych, opracowywanie dokumentów/ formularzy szkoleniowych
- Merytoryczne wsparcie Klientów, konsultacje w zakresie analizy sensorycznej
- Prowadzenie dokumentacji w procesie szkoleniowym zgodnie z systemem zarządzania ISO 9001:2015
Wymagania:
- Doświadczenie w pracy jako specjalista przeprowadzający szkolenia z sensorycznej oceny jakości żywności
- Znajomość normy ISO 17025
- Wykształcenie wyższe, preferowane: technologia żywności, towaroznawstwo, biologia lub pokrewne (mile widziane związane z bezpieczeństwem i jakością żywności)
- Język angielski w stopniu umożliwiającym korzystanie z norm przedmiotowych
- Umiejętność korzystania z narzędzi pakietu Microsoft Office
- Gotowość do wyjazdów służbowych (kila razu w miesiącu)
- Czynne prawo jazdy kat. B
Oferujemy:
- Umowa o pracę w wypłatą na czas
- Możliwość rozwoju zawodowego w Dziale Projektów Szkoleniowych i Audytów poprzez uczestnictwo w kursach i szkoleniach w zakresie zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
- Wpływ na rozwój obszaru szkoleń sensorycznych i innych szkoleń w Dziale
- Prowadzenie działalności doradczej
- Komputer i telefon służbowy do celów prywatnych
- Możliwość korzystania z floty zgodnie z polityką firmy