Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Zakres obowiązków: Gotowanie i prezentacja potraw w ruchliwym środowisku; Zarządzanie zapasami i kontrola inwentarza; Rekrutacja, szkolenie i coaching zespołu; Utrzymanie higieny osobistej i...
Od teraz pracujemy dla Ciebie!
Włącz zgodę na udostępnianie swojego CV, a my polecimy je pracodawcom.
Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
Idealny szef kuchni będzie miał następujące cechy: Zdolność do gotowania i prezentowania potraw zgodnie ze specyfikacją w ruchliwym otoczeniu. Zdolność do dostarczania żywności GP% zgodnie z budżetem. Doświadczenie w inwentaryzacji i zarządzaniu kontrolą zapasów. Doskonałe...
kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat
3 dni
Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
Knowledge of French / English and experience in the industry are mandatory. Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.
kierownik/koordynator umowa o pracę / kontrakt B2B pełny etat
5 dni
Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
Kura WarzywWarszawa, Śródmieście
praca stacjonarna
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat 5 200 - 5 610 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
9 dni
Twoje zadania: Zarządzanie ok. 3-6 osobowymi zespołami. Podejmowanie działań, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia gastronomicznego naszym Gościom. Samodzielność, zaangażowanie i odwaga w sytuacji codziennej oraz kryzysowej. Wspieranie rozwoju pracowników.
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie 5 000 - 5 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
13 dni
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie 5 000 - 5 400 zł brutto/mies. aplikuj szybkoaplikuj bez CV
13 dni
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 5 000 - 5 400 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
13 dni
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem zmian zgodnie z obowiązującymi standardami jakości i obsługi Klienta, Kierowaniem pracy Zespołu - będziesz odpowiedzialny za rozwój i motywację pracowników oraz za zapewnienie wyjątkowej atmosfery pracy, Dbaniem o dostępność wszystkich...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 5 500 - 6 000 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
13 dni
Czym będziesz się zajmować? Prowadzeniem restauracji pod nieobecność Kierownika restauracji, Rekrutacją i szkoleniem nowych pracowników, Układaniem grafików pracy, Tworzeniem Zespołu, który chce i lubi ze sobą pracować, Dbaniem o komfort naszych Gości, Realizacją planu sprzedażowego...